reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Witam się dziewczyny po przerwie :)

Piątki na uczelni mam wolne, więc mam przedłużony weekend :D i jakoś czas mi minął nawet nie wiem kiedy. W piątek miałam pobraną krew m.in. na TSH. Przyszły też moje ukochane EMU :D W sobotę pojechałam na imprezę do koleżanki i w sumie dopiero niedawno wróciłam do domu haha. Widzę, że u Was też niedziela intensywna, bo spokojnie tu na forum :)

Miłego wieczora!

Hej dziewczyny,
Witam się popołudniem.
Ja dziś 9dc i ostatni dzień brania clo.
Od wczoraj testy owu oba moim zdaniem negatywne, tylko coraz bledsze, mam nadzieję że owu dop będzie a nie ze cis nie tak [emoji849][emoji2955]Zobacz załącznik 1030834
Spokojnie testy owu mogą się zmieniać:) nie sugeruj się tym że raz błędnie raz ciemnieje. Ja też dziś 1 test owu
Mi się nie wyświetla ale najwyżej Ha ha ha no trudno [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mi się juz nie wyświetla

Spokojnie testy owu mogą się zmieniać:) nie sugeruj się tym że raz błędnie raz ciemnieje. Ja też dziś 1 test owu Mi się juz nie wyświetla
I jak test?
Pewnie zamierzam dalej robić [emoji123]

Dziś lyknieta ost tabletka clo [emoji106] wczoraj wieczorem i w nocy czułam prawy jajnik więc może coś rośnie [emoji16] pokladam w tym duże nadzieje, obym się nie rozczarowala.

reklama
Do góry