reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja mam wrażenie, że Ty na te kwietniówki rzadko wchodzisz, a jak już wejdziesz to trafiasz na zły moment...

Też czasami tak mam, ale nie sądzę, że trochę śluzu miałoby być złym objawem [emoji6] tym bardziej, że dziewczyny piszą, że też tak mają [emoji6]
Dokładnie tak jest [emoji849] jak wchodzę żeby nadrobić posty, podczutuje choć mnie nie widać to się okazuje że coś złego się zadziało i znowu nie wchodzę. Strasznie szkoda mi dziewczyn ale jestem panikarą i za mocno to przeżywam. Jutro będę miała detektor tętna, właśnie gdzieś wyszukalam w internecie bo chce tak jak ty być spokojniejsza [emoji3590]

reklama
Dokładnie tak jest [emoji849] jak wchodzę żeby nadrobić posty, podczutuje choć mnie nie widać to się okazuje że coś złego się zadziało i znowu nie wchodzę. Strasznie szkoda mi dziewczyn ale jestem panikarą i za mocno to przeżywam. Jutro będę miała detektor tętna, właśnie gdzieś wyszukalam w internecie bo chce tak jak ty być spokojniejsza [emoji3590]
Jaki kupujesz? [emoji6] Detektor bardzo uspokaja [emoji3059]

Marta doskonale Cię rozumiem bo mój mąż tez tak zawsze mi nad uchem ale nie tyle klikał co świecił a to mnie jeszcze bardziej wkurzało . Zeby spać to muszę mieć ciemno . Zawsze się śmiał ze mnie ze jak ja widzę światło jak mam zamknięte oczy [emoji23] pisze w czasie przeszłym bo już od paru miesięcy rozumie ze strasznie mnie to wkurza i jak nie chce mu się spać jak ja idę to on zostaje w salonie [emoji23] z tym ze to tez utrudnia mi zaśnięcie bo wiem ze będzie chodził do wc i zapewne drzwiami trzaśnie [emoji23] ah nam nie dogodzisz

Marta doskonale Cię rozumiem bo mój mąż tez tak zawsze mi nad uchem ale nie tyle klikał co świecił a to mnie jeszcze bardziej wkurzało . Zeby spać to muszę mieć ciemno . Zawsze się śmiał ze mnie ze jak ja widzę światło jak mam zamknięte oczy [emoji23] pisze w czasie przeszłym bo już od paru miesięcy rozumie ze strasznie mnie to wkurza i jak nie chce mu się spać jak ja idę to on zostaje w salonie [emoji23] z tym ze to tez utrudnia mi zaśnięcie bo wiem ze będzie chodził do wc i zapewne drzwiami trzaśnie [emoji23] ah nam nie dogodzisz

A taka opaska na oczy do spania się nie sprawdza? Ja używam bo tez narzekałam jak mój chciał jeszcze telewizje oglądać a mi światło przeszkadzało, ostatnio nawet w ciągu dnia zasnęłam dzięki niej [emoji3]

A taka opaska na oczy do spania się nie sprawdza? Ja używam bo tez narzekałam jak mój chciał jeszcze telewizje oglądać a mi światło przeszkadzało, ostatnio nawet w ciągu dnia zasnęłam dzięki niej [emoji3]

A wiesz ze już planuje kupić ta opaskę od dwóch lat ? [emoji23] ostatnio nawet w sinsay widziałam takie fajne ale kolejka do kasy była ogromna wiec odpuściłam

reklama
Do góry