reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Powiedzcie dziewczyny, że jest szansa, że była owulacja mimo negatywnych testów [emoji26]

Czytam ze dziewczyny tak miały . Ja osobiście ufam moim testom i jak mi pokazał negatyw to faktycznie owu nie miałam . To było zaraz po zabiegu i byłam na kontroli a testy robiłam by wiedzieć czy kłamią . Wszystko zależy od testów . Ja mam sprawdzone i chodzę na monitoringi wiec się pokrywają z usg . Zaraz Ci wkleję foto jest opisane jaki dzień cyklu i ile miał pęcherzyk
0a6d95a7-b570-4539-86d2-7cc636249665.jpg

Z 14 dnia nie wkleilam ale już nie było 2 kreski i miałam płyn w zatoce duglasa wiec pęcherzyk pękł jak był wielkości ok 22 i tak mi pękają

reklama
Wróciłam właśnie od genetyka . Badania kariotypow ok . Teraz jeszcze czekać czy udała się inseminacja . Martwi mnie ze od 17 dc mam bóle na okres . Są inne. Najpierw tylko wieczorami cmilo a teraz od wczoraj mocniej boli . A to dopiero 22 dc . Oczywiście robiłam test rano [emoji23] ale co ma pokazać jak nawet 12 dni nie minęło .. ah ja to jestem nienormalna
Nie Ty jedna, ja od 3 dni robię codzień rano test A termin @ mam na poniedziałek [emoji23]

Oczywiście, że szansa jest! [emoji173] powiem tak, ja przy potwierdzonej owu na monitoringu, testy miałam cały czas negatywne [emoji16] także uszy do góry [emoji173]

Oby, bo to już 25dc, do wczoraj robiłam testy i żaden nie był ani troche pozytywny. Ani ciazowe mi nie wychodzą ani owulacyjne, klątwa jakaś [emoji28]

Powiedzcie dziewczyny, że jest szansa, że była owulacja mimo negatywnych testów [emoji26]
Jest szansa. U mnie nigdy testy nie pokazały pozytywu, nawet nie były blisko. Używałam dwóch różnych firm, jeden apteczny - wieczna biel, nawet cienia nie było, a takie z allegro coś tam pokazywały ale nigdy nie były pozytywne. A jestem już w 37+2. Że tak napiszę, był jeden stosunek w udanym cyklu i to taki losowy, bo poprzednie cykle miałam od 24-71 dni, więc dni płodne to była totalna loteria

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaa ale który dzień masz ?

Wiesz ja wiem dokładnie kiedy pękł mi i miałam podane żołnierze i mam napisane : bhcg dnia 16.10 [emoji23][emoji23]
Dzisiaj mam 30dc, owu byla gdzieś 18-20dc A mam 32 dniowe ;) nie nastawiam się negatywnie tymi testami bo przy cyklu w którym się udało dzień przed terminem @ był negatyw, a w dniu @ już pozytyw ;).

Do góry