Wysłałam starego do apteki z recepta i jeszcze dopisałam mu na karteczce „androvit plus”, nie tłumacząc, co to jest, żeby się nie zbuntował. Wrócił oczywiście bez, żenada :/ pewnie szybko w necie doczytał i stwierdził, ze siary sobie nie będzie robić[emoji848]
reklama
Dziewczyny oznajmiam że mam 2 skierowania na badania rezonans i punkcja. Na te badania mam się wstawić 10 grudnia na 10.00 na oddział neurologii.
Strasznie się boję tego badania - punkcja[emoji32][emoji32]
Wow, czego punkcja?
Dzizas, wykończy mnie to wszystko. Jak u mnie jest poprawa, bo mi rana nie cieknie, to u dziecka problem. Lecę jutro do lekarza z zalecenia położnej, bo od 2 dni mały jest na innym mleku i dziś robi kupy z krwią (sory za dosadność). Jest trochę marudny, ale nic poza tym, tylko ta krew mnie przeraża. Oby to była "tylko" alergia na bmk bo padnę od tego stresu. Czemu nigdy nie może być wszystko ok? Jak to u mnie w domu mówią, co się polepszy to się popieprzy...
No niestety rzadko kiedy wszystko się pięknie układa. Moje dziecko miało ogromne problemy z trawieniem, wiec wiem, co czujesz. Krew tez się u nas zdarzyła. Będzie dobrze, trzymam kciuki!
młoda1994
Fanka BB :)
KręgosłupaWow, czego punkcja?
Kręgosłupa
A czemu tak? Co chcą stwierdzić albo zaprzeczyć?
młoda1994
To badanie niby ma bardziej naswietlic w sprawie padaczki że mimo zażywania leków ataki są takie same jak bym leków nie brała.A czemu tak? Co chcą stwierdzić albo zaprzeczyć?
Ja się pierwszym raz spotykam bo na padaczke choruje od 2011r a w Pl ani razu nie miałam takiego badania jak punkcja.
Może gdybys była prowadzona w Polsce cały czas to tez by zlecili.
Niemniej współczuje tej punkcji. Będą robić to w narkozie czy jak to się odbędzie?
reklama
młoda1994
Tego nie wiem. Pewnie będą gadali wszystko na miejscu jak się wstawię. Ja byłam od 2011r pod opieką neurologa aż do marca 2018r i nikt nie zlecił tego badania. A od kwietnia 2018r jestem w DE i dopiero szpital oddział neurologii nie widząc mnie zlecił mi takie badanie.Może gdybys była prowadzona w Polsce cały czas to tez by zlecili.
Niemniej współczuje tej punkcji. Będą robić to w narkozie czy jak to się odbędzie?
Podziel się: