Isasza4444
Fanka BB :)
Co jest Lili? Wal śmiałoHej dziewczynki mam pytanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co jest Lili? Wal śmiałoHej dziewczynki mam pytanie
Kurcze nie dziwie się że masz wątpliwości. Ja tam widzę 2 kreskę szczególnie na tym drugim [emoji16]Hejka dziewczyny
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale wiadomo podróż do Polski na święta i przygotowania zajęły mnóstwo czasu...
Spokojnych i zdrowych świat, oby wasze marzenia się spełniły te duże i te małe!!!!
No a ja oczywiście nie wytrzymałam, bo chodzi o Alkohol, czy mogę się napić???? i zrobiłam dziś test, 10 dpo. No i teraz to już powstał problem pozytywny, czy nie? Pierwszy raz mi wyszedł taki, bo we wszystkich 3 poprzednich ciążach robiłam w dniu@ i wyszedł z mocnymi II kreskami.
Pomóżcie...
Szansa jest zawsze.Czy jak zazywapam urofuragine w tym miesiącu kilka razy 8 miał przeziębiony pęcherz spałam często z ciepłym termoforem a raczej gorącym czy jest jeszcze szansa że mogło się udać w tym miesiącu?
Hmm, no 10 dni po to szybko na testowanie, ale na tym drugim zdjęciu przebija się druga kreska[emoji6] powtórz test to zobaczysz czy ciemnieje. Ale bys miała piękny prezent na święta jakby się potwierdziło [emoji3059]Hejka dziewczyny
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale wiadomo podróż do Polski na święta i przygotowania zajęły mnóstwo czasu...
Spokojnych i zdrowych świat, oby wasze marzenia się spełniły te duże i te małe!!!!
No a ja oczywiście nie wytrzymałam, bo chodzi o Alkohol, czy mogę się napić???? i zrobiłam dziś test, 10 dpo. No i teraz to już powstał problem pozytywny, czy nie? Pierwszy raz mi wyszedł taki, bo we wszystkich 3 poprzednich ciążach robiłam w dniu@ i wyszedł z mocnymi II kreskami.
Pomóżcie...
Ja tam widzę cień drugiej kreski ale powtórz w dniu @ powinna być mocniejsza. 3 mam kciukiHejka dziewczyny
Pomóżcie...