Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiec z brzuszkiem chcialam byc przygotowana lepiej , no i teraz mamy 5 miesiac niby wszystko ok ale po bokach (nie na brzuchu)na okolo wysokosci od pepka w dol juz mi sie robia czerwone brzydkie rozstepy, no co ja mam teraz robic ?:-( czy naprawde jest cos zeby je zlikwidowac albo chociaz zmniejszyc we wczesnym stadium?
ja słyszałam o kremie noscar czy jakoś tak ponoć drogawy ale dobry, ale już na stare rozstępyW ostatnim numerze M jak Mama przeczytałam, że kobita nabawiła się rozstępów w 8 mies pomimo używania przez całą ciążę kremów zapobiegających. Użyła zwykłej maści ochronnej z wit A z apteki za śmieszne pieniadze. Rozstępy istniejące rozjaśniły się i nie pojawiły kolejne... hmmm co o tym myślicie? Stosowała któraś? może wypróbuję?
a co z pastą do zębów? ja używam niemieckiej- Aronal i tam jest napisane ze zawiera witaminę A. pasty tej używam tylko rano, bo wieczorem elmex :-)Wiem, że witamina A nie jest zalecana w ciąży, ale nie wiem czy tyczy się to też środków stosowanych zewnęrzenie czy tylko tego co spożywamy![]()
z tego co ja się orientuję to po prostu dlatego ze t witamina nie jest zbyt szybko wydalana z organizmu, ale myjąc zębów nie połykam pasty :-)Kurde nie wiem
Prawdę mówiąc zignorowałam trochę tamt i niedoczytałam dlaczego witamina A nie jest zalecana z zbyt dużych ilościach.....
Musiałabyś poczytać w necie.
Nie chcę nikogo wprowadzić w błąd;-)