reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozstępy...

Klaudzia ja jeszcze nie zamawialam, ale zamowie na Allegro, np, APTEKA.SC NO-SCAR NA BLIZNY I ROZSTĘPY 50 ml SS (715389957) - Aukcje internetowe Allegro

wazne zeby sprzedawca mial zaznaczona opcje, ze wysyla za granice, a koszty przesylki w przypadku takiego kremu to kilka zlotych podejrzewam, bo jest leciutki :)

Zamowie go sobie jak sie Maly urodzi, mam nadzieje, ze cos zadziala, bo brzuch mam tygrysi :-(

Dzieki Manija a moge spytac w jaki sposob bedziesz u niego placic? ktos zrobi ci przelew w Polsce czy bezposrednio w irlandii przelejesz?

reklama
Zazwyczaj robie przelew z mojego irlandzkiego konta, ale to kosztuje kilka dodatkowych euro (zdecydowanie wychodzi to drozej niz placic bezposrednio w Polsce) ... Pozniej kasa idzie jakies 3 dni. Acha i zawsze zamawiam jako priorytet, zeby mi nie zginela paczka gdzies po drodze. Nigdy nie czekalam dluzej niz 3 dni od momentu wyslania paczki z Polski, wiec nie jest tak zle.

A ja się łudziłam że może mi się uda wyjść bez rozstępów i miesiąc temu jak pojawił mi się pierwszy to się nie przejęłam za bardzo bo co to jeden jak się ma niecały miesiąc do finiszu... Teraz moja mała uparcie siedzi w brzuszku a wokół pępka mam kilkanaście kreseczek i to większość pojawiła się może w ostatnich 2 tygodniach masakra.... jak już mój uparciuszek postanowi wyjść to też będę musiała się rozglądnąć za jakimś kremikiem... Ale może wstrzymam się z kupnem do wizyty w Polsce (już na początku października) prawie za ten miesiąc skóra się przygotuje do leczenia:D Pozdrawiam:*****

o cholerka, dziś rano dokonałam tragicznego odkrycia... mam kilkanaście rozstępów na... pupie! na szczęście w takim miejscu, że spod gatków nie widać (no chyba że w stringach), no ale jednak jakieś są:wściekła/y: na szczęście reszta bez zmian:tak:

A ja powiem Wam ze ten krem no-scar jest swietny!!!! Jak dla mnie numer jeden! Smaruje nim uda i posladki! Brzuszek i piersi maslem kakaowym the body shop! Jak dla mnie najlepsze produkty!!!!

A wiecie że mi się jakos udało bez rozstępów :-)
Za to mój brzuch jest taki jakby zwiotczały :baffled: taka stara ta skóra jakby :baffled:
Czy mogę go smarować kremami ujędrniającymi??
A może polecicie jakiś krem lub balsam?? :happy2:
Bo na ćwiczenia to pewnie jeszcze za wcześnie???

reklama
Do góry