reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozstępy :((((((((

ja jeszcze też mam napiętą skórkę a cellulit który był na chwilę się zmył
co do zgagi to niestety podobno trwa od 14 tyg do 28 , macica rośnie gwałtownie i zaczyna uciskać żołądek w wyniku czego nasycona kwasami tresc zołądka cofa sie do przełyku no i pali
ograniczyć słodycze , cytrusy , napoje gazowane ,posiłki tłuste , pikantne i po jedzeniu się nie kłaść polecam ALUMAG małe częste posiłki dokładnie przeżuwać i od razu nie popijać tylko po 20 minutach
ja mam od 3 dni potworną zgagę bobo kopie powyżej pępka

reklama
no u mnie zależy co zjem wczoraj kisiel niesłodzony i kaszki oraz sucharki no na sam ieczór 2 michałki

sudocrem oparty jest na maści cynkowej i ma coś jeszcze.

ale tez ejst odpowiednio droższy, tylko ze i tak dobrzeby było kupić go dla dzidzi. - więc sie nie zmarnuje.

no agao niezle narobilas mi ogromnej ochoty na kisiel na szescie mam paczuszke jeszcze  ::) :laugh:
no i stalo sie ROZSTEPY DODARLY I DO MNIE  :-[ :-[ :-[ straszne sa to znaczy nie to zeby byly az tak wielkie ale jednak sa tam ja wiem o tym i mnie to martwi..
Zrobilo sie ich troche na udach po bokach i z tylu  ..na posladkach ufff az mi slabo.. straszne sa naprawde wygladaja jakby mi ktos skore ponacinal dziewczyny czy one kiedys zejda czy je trzeba jakos usuwac? nigdy nie miala rozstepow wiec prosze o rade ::) 8) :-[ :( pozdrawiam

hey caro a smarowałaś sie jakimś specyfikiem??? póżniej robi się je laserowo i można złuszczać naskórek same bledną i się spłycają , mojek kumpeli zlazły prawie całkiem
ja cholera wczoraj i dzisaj posmarowałam się raz a nie 2 o rany :(

reklama
m,oja mama nie miała prawie wcale lekkie na posladkach ale teraz ich nie widać, może???? cały czas się łudzę

Do góry