reklama
A ja na dzien uwywam kremik Gerbera,cena okolo 25zl. Wspaniale sie wchlania i ladnie pachnie.Na noc oliwke z aloesem. Dla mnie Mustela nie byla zbyt dobra. Poszlam ja kupic ale na szcescie nie bylo i pani dala mi 6 malutkich probek. Rozmarowuje sie dobrze ale pozniej cala sie lepilam. Widocznie zalezy to od rodzaju skory.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Ja pozostałam wierna oliwce dla dzieci z aloesem
i jak na razie jest ok.
K
KingaP
Gość
Ja zakupiłam oliwkę w Rossmanie(taką dla kobitek w ciąży, przeciw rozstępom), rękawicę do masażu... i leży ;(
Głupio mi się przyznac, ale ja nie mam nawyków do smarowania ciała, tym, bardziej, że żadko uzywałam jakichkolwiek balsamów. Ale może wezme się za siebie i zacznę...
Głupio mi się przyznac, ale ja nie mam nawyków do smarowania ciała, tym, bardziej, że żadko uzywałam jakichkolwiek balsamów. Ale może wezme się za siebie i zacznę...
reklama
ja mogłam się zbankrutować na mustelę, bo Krzysiek na razie odpuścił zakup nowej nagrywarki (moje marudzenie okazało się skuteczne :angel
a mustelę na rozstępy mama kupi mi w Krakowie za 80zł, a ja w sosnowcu znalazłam za 97, więc róznica jest.
a mustelę na rozstępy mama kupi mi w Krakowie za 80zł, a ja w sosnowcu znalazłam za 97, więc róznica jest.
Podziel się: