Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, niektórzy zalecają właśnie taki jogurcik jak piszesz. My mamy alergię, więc wiedzę mam ograniczoną, najlepiej porównać te dziecięce ze zwykłym i sprawdzić różnice, ale na chłopski rozum te dziecięce mają naturalne barwniki, są smaczne, itd. Czesc Dziewczyny, mało pisze na forum ale często czytam pojawił się temat rybki ze słoiczka Hippa no ale w końcu nie wiem na czym stanęło poza tym że zawiera śmietanę (rybka bobovity podobno mleko) chyba tylko gerber jest "czysty". W kazdym razie mam dwa słoiczki hippowskie bo nie zerknęłam przy kupnie i ciekawa jestem czy są tu dziewczyny które jednak podały tę śmietankę lub mleczko i jakie były reakcje maluszków. Ogólnie z tego co słyszałam to mleko krowie zaleca się od 2-3 roku życia dawać czyz nie ??? W ogóle jak z ta rybką robicie, zaleca się dwa razy w tygodniu dziecku dawać no ale ciągle te samą gerbera czy robicie rybkę same jak tak to napiszcie jakiś fajny przepis.
Miłego dnia i czekam na odpowiedzi :-)