Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

papcia, ja czytałam, że można 1-2 łyżeczki dziennie.
A u nas jabłuszko chyba dobrze się przyjęło, nie wiem czy to możliwe, że po jabłku, ale wyszła nam druga kupa, co od dawna się nie przytrafiło. Młody był zachwycony i jabłkiem i kupą
Jabłko+dynia też już czeka na swoją kolej, tylko najpierw musimy wyczyścić słoik jabłka.
u nas to samomoje dziecko widzę jest wybredne, deserki z Gerbera wcina, ale obiady są feeeeeeee tylko bobovita i hipp. Wydaje mi się, że to przez pietruszkę i dodatek selera. Ewidentnie tym pachną obiadki i może za intensywnie smakują.. Ja jakoś też się zniechęciłam do tego gerbera, otwarłam kilka tych słoików i jak dla mnie wszystko mają na jedno kopyto: zapach ten sam, barwa, wygląd...
a obiadki G faktycznie na jedno kopyto i znajome to samo mówiły
A Ania właśnie jakoś tak za bananem nie szaleje..Dziwne,bo przecież jest słodszy od jabłuszka:-)spring mój mały pogardził jabłkiem z dynią, w ogóle mu nie wchodziła. Najbardziej smakują mu wszelkie banany z rożnymi dodatkami: brzoskwinia, jabłko, jagody, owoce leśne, winogrono