reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

asco tez sie nad tym zastanawiałam-powiedz mi czy jak chrupnie taki kawałek to sie nie zakrztusi??
i jak to sie nazywa?? poszukam na ebayu

reklama
Pinia - ta siateczka ma maciupenkie dziurki, zaden wiekszy kawalek przez to nie wyjdzie, chyba ze siateczke przegryzyzie;)

Ja daje Jaskowi w tym biszkopty i swieze owoce, ciastko suche i kruche, nawet twarde, wiec musi sie napracowac, aby wysssac tego biszkopta, z owocow to sam sok wyciaga i troszke miazszu. Wkaldam mu malutkie kawaleczki, aby mu bylo latwo nad tym "pracowac":-D

Tu sie to nazywa Nuby Nibbler.

Chyba mojemu Jankowi też taki wynalazek sprawię, będzie miał zajęcie ;)

U nas cielęcina nie zachwyciła :/ Zresztą chyba mu się ten skok w końcu kończy, bo mniej się wybudza w nocy, mniej je..

Czytam o tym waszym karmieniu itp i moge smialo powiedziec ze moje dziewczynki jedza wszystkie obiadki jakie bym im tylko kupiła- oczywiscie te w odpowiednim dla nich wieku:) deserki tez wcinaja równo choc wiadomo ze sa lepsze dla nich i gorsze smaki:)

Pewnie Ameryki tym nie odkryłam, ale chciałam się z Wami podzielić moim znaleziskiem ;) W każdej herbatce jest cukier, a ostatnio jak byłam w Tesco to znalazłam herbatkę niemiecką w małym słoczku 23g bez cukru za niecąłe 4zł :D Na pewno zdrowsza niż te wszystkie duże pudła :) I choć Jaś przyzwyczajony do słodkiego picia, bo soczki i herbatki dotąd popijał, to zaakceptował nowy smak i cieszę się, że mu zdrowsze piciu daję, bo woda u nas jest na nieeeeeeee ;)

szkoda że u mnie nie ma tesco tyle ciekawych produktów i promocji mnie omija

u nas dzisiaj pomidorowa ze świeżych pomidorków z makaronem i kurczaczkiem cała miseczka pochłonieta zostało jeszcze na jutro:)

reklama
Do góry