• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzanie diety maluszków

reklama
no ja karmilam swoim dlugo ale teraz to juz mam mleka na jedno karmienie tylko,i odpuszczam powoli. wiec mlody glownie na mm.

a dzis go wazyla i ma 6670. po 4 kupach w ciagu 24 godzin :-) wiec pewnie by do 7kg dobil gdyby nie to :-D

Ja też mam coraz mniej mleka, ale lekarka powiedziała dzisiaj, że warto nawet te trochę dawać, więc nie odpuszczam. Wręcz przeciwnie - postanowiłam trochę powalczyć, może będzie leciało coś więcej... :sorry2:

I zapytałam o te kaszki - mała ładnie przybiera, więc nie ma takiej potrzeby :tak:

Josie i masz odpowiedz dlaczego wydaje Ci sie ze jest pulchniejszy :) ale i tak szczuplutki moj mial 7 kg dwa tygodnie temu :P a dopiero dzisiaj konczy 4 miechy

Maćku madra lekarka ze nie kazala dawac kaszek :) zacznijcie sobie spokojnie od dyni albo jabluszka albo marchewy do wyboru do koloru :)

moja też 120 wcina. I to max. Przeważnie ok 100. Ale kaszki. Bo mm juz praktycznie nie daje.

Ale dzis byłam u koleżanki - i karmiła swoją niunie kaszką Hipp ze słoiczka z biszpopcikiem. Od 4 msc. A ze zamierzałam od jutra gluten wprowadzac to wziełam łyżeczkę tej kaszki dla małej. Łyżeczkę chciała pożreć. Matce (czyli mła) nic nie pozostaje tylko kupić jutro kaszke na dobranoc hippa :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry