Ewitka
Majowo-lutowa mama
My też tchórzymy, a to dlatego, ze odważnie dałam dzisiaj małemu na podwieczorek jogurt naturalny z truskawkami i teraz mi przez sen popłakuje :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja też jadłam awokado, ale mi nie smakowało, bo strasznie tłuste.
Aniu a jak tam po twoim zakończeniu karmienia, organizm łatwo sobie poradził, czy miałaś jakieś kłopoty?
I mam takie pytanie, czy któraś z was jeszcze daje małemu cyca?
przez pierwszy tydzień piersi mnie okropnie bolały, nie zbierało się mleko bo ani razu nie musiałam sciągać ale ból niemiły może tak się laktacja konczy
teraz juz nie bolą ale mleka trochę jeszcze w nich jest, a Quinten szukał tylko pierwsze trzy dni ale też nie jakoś tak mocno
a teraz już wogole nie pamięta i ja tez sie już dobrze czuje;-) piłam sobie winko wieczorem, dwie szklaneczki
no i moge wkońcu spac na brzuchu nie jest źle
.O kurcze, nie mogłaś spać na brzuchu dlaczego? Ja od samego początku spałam i spię. Ale u mnie to w ogóle super, bo nigdy nie miałam nawału i nie musiłam nosić wkładek laktacyjnych.... no i moge wkońcu spac na brzuchu nie jest źle.
A i Quinten dopoki go karmiłam to nie chcial mleka modyfikowanego tak jakby czekał na cycanie tylko a jak przestałam całkowicie to po trzech dniach wkońcu zaczął pić.;-)
.
znowu bede do lekarza dzwonic.