Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba bardziej kefiru, bo to nieznany produkt mleczny, a synuś to taki niepotwierdzony alergik, choć truskawek też, bo na razie dawałam mu max 2-3 sztuki, a ja lubię taki bardzo mocno truskawkowy (wiecej truskawek niz kefiru) i taki też zrobiłam.bałaś sie z powodu truskawek czy kefiru??
czy z obu powodów?
i pewnie Jasiowi smakowało i nic mu nie było:-)To ja sie juz calkiem naraze Wam jak napisze ze dalam Jasiowi kilka razy "Monte"... A dopiero potem przecyztalam ze niby jest dla dzieci od 3 roku zycia![]()
To ja sie juz calkiem naraze Wam jak napisze ze dalam Jasiowi kilka razy "Monte"... A dopiero potem przecyztalam ze niby jest dla dzieci od 3 roku zycia![]()

Sam mus albo same truskawki w małych ilościach jadł, nawet dałam do kaszki, na razie ostrożnie od obserwacją.to mogłabyś mu zrobić koktail na mleku modyfikowany jakie pija albo sam muss z truskawek.![]()
A zupki i deserki słoiczkowe (również jogurtowe) przeznaczone specjalnie dla maluchów mają bardzo długie terminy ważności, więc jak to jest?Jogurtów o takim długim terminie raczej bym nie dała swoim dzieciom.![]()