Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj zrobiłam młodemu jajecznice na parze i do tego na śniadanko pietke chleba z odrobina masełka. Zjadł wszystko:-)
Coraz więcej je i jak tylko usiądzie to zaczynamy przygode z BLW.
Ja mandarynki jeszcze bym nie dała ale kiwi owszem. Jutro własnie chce na śniadanie mu zrobic kluski jaglane z kiwi
) Mi mama powiedziała żebym nie przesadzała i gotowala razem wszystko
Oliwka ale jak chlebek z masełkiem bez ząbkow? Jejciu to tylko ja taka ostrożna z jedzeniem jestem![]()
A jajecznice rozdrabniacie jakos bardziej niz dla doroslego?
Mika, mieso do zupy gotujesz oddzielnie od warzyw? W wielu przepisach widze takie zalecenie i sie zastanawiam dlaczego tak radza, w koncu dziecko zjada mieso, to co woda po nim moze zawierac czego nie powinno???
Ale szalejecie,amoja oczami je wszystko a jak przyjdzie co do czego to ją reanimować trzeba tak sie krztusi,wczoraj bananem,dzis rózyczka brokuły praktycznie rozgotowaną co rozpływa sie w ustach,także my zostajemy przy chrupkach do ręki![]()

Zastanawiam się właśnie dziewczyny czy można mu już gotować do zupki np ten drobny makaronik kuleczki tzw zacierki?