reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Gratulujemy wszystkim zdolniaszkom nowych umiejętności :-):tak:

Witusiowi ... przerzucenia się z "tata" na "mama" ku ogromnej radości mamusi :tak: :-D;-) ... i gadania po japońsku ;-).
A Mateusz ostatnio zaczął mówić na tatę "kaka" ... nie wiadomo dlaczego :baffled: i teraz jest na tapecie cały czas kaka i kaka ... jak go poproszę, żeby powtórzył "tata" to sporadycznie to zrobi ... ale zaraz znowu woła "kaka" :baffled::laugh2:

Natalce ... nowych słówek i Emilce magicznego "kocham mamę" (cudne :happy2:) oraz rozkręcenia się w mówieniu :tak::-)

Emi Lorien słowa "Emi" i innych :-):tak:

Nikuśowi Martuchy ... samodzielnego picia z kubka :-):tak: ... brawo, brawo!!! To nielada wyczyn :tak:
... wiem coś o tym, bo Mati jak dostaje kubek do ręki to wcale z niego nie pije :baffled:, gdyż jest zafascynowany moczeniem sobie w nim paluszków lub wkładaniem całej dłoni :wściekła/y::wściekła/y: ... i picie z kubka funkcjonuje u nas niestety tylko wtedy, gdy mamusia trzyma kubek :zawstydzona/y::baffled:

Hani ... gratulujemy DYZIN DYZIN :-):tak: ... może ma to znaczyć np. jakieś dzyn dzyn (czyt. dzwonek) :-D

Antosiowa ... no i KAZIK KAZIK Anosia też jest boski :-D:-D:rofl2:

reklama
wszystkim zdolniaszkom wielkie gratulacje
Tika u nas tez ostatnio "kaka" zamiast "tata", ku mojej uciesze bo jak mowiła tata to Marek sie smiał ze nie chce powiedziec mama to teraz ma za swoje:-D
Antosiowa nie krzywdz dziecka tym Kazikiem oczywiscie bez urazy Kazików:laugh2:

Nikus chodzi:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
mam nadzieje ze juz wiecej nie bede musiala sie chwalic ta umiejetnoscia bo juz zawsze tak bedzie;-)

ale musialam to napisac bo znow jestm przeszczesliwa:rofl2:

reklama
Hania ostatnio ciągle powtarza dziwne słowo DYZIN DYZIN:szok::confused::-D. Co to może nznaczyć??

Może dzyń dzyń ... tak przynajmniej mi się skojarzyło :tak:

Antosiowa chyba braciszek bedzie sie Kazio nazywac:-D:-D

Prędziej Jozin z Bazin:-D:-p:rofl2:.

:-D:rofl2::-D:-D:rofl2::-D:rofl2:
Rozbawiłyście mnie. Buhahahaha

Nikus chodzi:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
mam nadzieje ze juz wiecej nie bede musiala sie chwalic ta umiejetnoscia bo juz zawsze tak bedzie;-)

ale musialam to napisac bo znow jestm przeszczesliwa:rofl2:

Wielkie gratki dla Nikusia!!!!!!!!!!!

A Witek teraz mama mówi nawet do taty :-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2: Aż się małż obrusza, że syn zmienia mu płeć :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry