reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

u nas tez narazie bezzebnie:-D

Laura odkryla nozki jakies 2 tygodnie temu ,od tego czasu wiecznie je lapie i probuje przewrocic sie na boki:-D

dodatkowo jak klade ja na brzuch to tak dziwnie dupe podnosi jakby raczkowac chciala tylko jej to specjalnie nie wychodzi i sie wkurza:-D

reklama
o kurde i chyba zaczela se drzemki przestawiac :dry:lasnie spi juz od 10tej:eek:,ciekawe kiedy wstanie:baffled:wczoraj juz tez tak bylo myslalam ze to jednorazowe,zawsze spala gora godzinke a potem popoludniu 3,no i wieczorem pol, a teraz 2 razy po 2 godz:szok:

Filippo odkrył swoje kolana jakiś czas temu podczas kąpieli. Później były stopy, którymi interesował się tylko podczas przewijania kiedy podtrzymywałam mu je w górze. Dzisiaj podczas porannej toalety już sam próbował je łapać i przyciągać do buźki. Tak, więc myślę, że jeszcze parę dni i oprócz gryzienia rączek będą też stopy.

Michałku składamy gratulacje z okazji pojawienia się pierwszego ząbka !!!!!!

U nas jest bez zębnie ale jakoś specjalnie nam to nie przeszkadza, narazie jesteśmy na etapie przewracania się na boczki i z brzuszka na plecki codziennie dla zabawy ćwiczymy turlanie.

super zabeczek:-)a u nas dzis maly odkryl ze da sie siedziec:-D caly dzien nie chcial lezec tylko siedzial oparty o mnie i sie podnosil do pozycji prostej:tak:a jak go zlapalam za rolczki to sam sie uniosl i siadl:szok:spodobalo mu sie ale ja sie boje o jego kregoslupik bo jak go samego posadze to leci do przodu i taki krzywy jest:happy: no i tym sposobem odkryl swoje nozki dotychczas ich nie widzial na lezaco jeszcze ich nie widzi tylko jak usiadzie:-)ach co ja mam z tym malym odkrywca:-p

reklama
wczoraj zauwazylam jak mala probuje przekladac misia z raczki do raczki, z kiepskim efektem ale probowanie sie liczy:p No i odkryla ze ma jezyk, wytyka go, oblizuje co sie da, zwija w rurke i dmucha z wytknietym na wierzch co owocuje pluciem

Do góry