reklama
F
fogia
Gość
Huurrraaa!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Położyłam dziś Filipcia na pleckach na dużym łóżku,obłożyłam zabawkami i poszłam zrobić mu mleczko. Przychodzę, a mój kozak leży na brzuchu i postękuje ze złości (bardzo nie lubi tej pozycji). Sam się przewrócił. Zupełnie sam!!!! Ale jestem happy!! Nareszcie!!! A tak się martwiłam ....
Ale widzę, że nie tylko on dzisiaj "rozrabiał". Gratulacje dla wszystkich małych odkrywców.
Położyłam dziś Filipcia na pleckach na dużym łóżku,obłożyłam zabawkami i poszłam zrobić mu mleczko. Przychodzę, a mój kozak leży na brzuchu i postękuje ze złości (bardzo nie lubi tej pozycji). Sam się przewrócił. Zupełnie sam!!!! Ale jestem happy!! Nareszcie!!! A tak się martwiłam ....
Ale widzę, że nie tylko on dzisiaj "rozrabiał". Gratulacje dla wszystkich małych odkrywców.

F
fogia
Gość
Bardzo spodobały się mojemu syniowi te obracanki z plecków na brzuszek. Tylko go położę na pleckach, a on od razu fik. :-)
Elżbietka
mother of two sons&angel
Bardzo spodobały się mojemu syniowi te obracanki z plecków na brzuszek. Tylko go położę na pleckach, a on od razu fik. :-)
mój Filipcio identycznie. najgorzej jak połoze go po jedzonku, a on sie cały spina i fik na brzuch. a mleko wtedy wyyyyyyyyyycieka, a on je rekami rozsmarowuje na macie

Elżbietka
mother of two sons&angel
:dull:skad ja to znam... i ten cudowny zapach obzyganego niemowlaka w całym domu...

czy wasze dzieci też wolą leżec w poperzek łżóeczka? bo co tylko połoze go normalnie, on za chwiel i tak się ułózy w poprzek. i nogimu zwisają pomiędzy szczebelkami
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
hmm moj to woli wogole nie lezec w lozeczku :-(
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Hehehe, wszystkie to znamy.....skad ja to znam... i ten cudowny zapach obzyganego niemowlaka w całym domu...
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
A mój najchętniej zacząłby już chodzić 

Podziel się: