reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

W NOCY:-) NIE ALE NAD RANEM JAK SIE OBUDZI TO WOLA TATA:tak: BO WIE ZE TATA WSTANIE I ZROBI MLECZKO:blink:JA CALYMI DNIAMI MOWIE DO NIEGO MAMA MAMA CZEKAJAC ZE W KONCU POWTORZY A TU NICI:-(I POWTARZA ALE TATA:wściekła/y::dull:

reklama
skad ja to znam. U nas jest baba, dada, łał, uuuu i jak sie krzywda dzieje (np. mama musi wysc na minute z pokoju :wściekła/y:) to wtedy jest pogon i ryk mememe... :dry:

U nas tez mowi mamama albo tatatata. Ale jak tylko cos sie dzieje albo gdzies znikam to wtedy mnie goni i wola mamamamamama.
Czy wasze dzieci tez piszcza tak przerazliwie. Czasami nie moge tego znies az swidruje w uszach. A piszczy wtedy gdy jest zadowolony albo wrecz przeciwnie i na wiele innych okolicznosci.

Laura umietylko z lozka"spadac":-D:-D:-D

JUZ DWA RAZY MI SPADL I TO JAK PRZYNIM BYLAM:dull:

Filip z łóżka spadł 3 arzy, w tym 2 będąc pod naszą opieką

Hehe, to wygląda jak licytacja, czyje dziecko więcej razy z łóżka spadało:-p:-D. A tak poważnie to rzeczywiście, te nasze dzieciaki są tak szybkie, że wystarczy tylko chwila..

Hania mówi baba, papa, dada, lala, tata, a jak ją prosze zeby powiedziala mama to ona albo powie baba albo maba:-D.

reklama
Witek mówi baba, łełe, jak coś się dzieje nie tak to wtedy jest coś zbliżonego do mama i wiele innych jeszcze sylab, ale ciężko je teraz powtórzyć ;-) Mały ostatnio zaczął krzyczeć i zmieniać głos :szok:;-) Brzmi jakby przechodził mutację ;-):-D:-D:-D:-D:-D

Do góry