reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Monisia ... filmik jest boski, a Wituś fantastyczny :tak::tak::tak:, przy tym "jak kaszle babcia" pękałam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D. REWELACJA!!! ... no i jak się fajnie buja :-D:-D;-)

reklama
Monisia ... filmik jest boski, a Wituś fantastyczny :tak::tak::tak:, przy tym "jak kaszle babcia" pękałam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D. REWELACJA!!! ... no i jak się fajnie buja :-D:-D;-)

To naśladowanie babi wychodzi mu bombowo. Zresztą teraz naśladuje każdego kto kaszlnie ;-):-D

haha nie ma to jak samoobsluga!!:-D:-D:-D/quote]

:-D:rofl2::-D:rofl2::-D

Dziękujemy bardzo! :-D:-D:-D:-D:-D

Witek wczoraj zaczął mówić dada, ale to w jego języku chyba znaczy tata, bo mówi dada jak woła tatę i jak go widzi ;-):-D A i zaczął naśladować szczekanie psa :-D, co prawda to jeszcze nie jest typowe "hau", ale coś podobnego. Zawsze wydaje ten dźwięk jak słyszy psa na klatce bądź na dworzu :tak::-D:rofl2:

Ogłaszam wszem i wobec że Juleczka stawia pierwsze malusie kroczki:tak: Dziś załapała że umie stać beaz trzymani i cwiczyła to przez calutki dzień mam nawet kilku sekundowy filmik:tak::-) Ale jego wstawie juz jutro:tak:

reklama
Do góry