reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Moja oli zaskakuje mnie z dnia na dzien. Przyjechali dzis znajomi z polski i przywiezli buciki i w tych bucikach dzis zrobila naprawde kilka ladnych kroczkow :szok: no i slicznie kulala pileczke dzis i pokazywala gdzie misio ma oko i nos i wogole dzis byla baaaaardzo kontaktowna.

Moja oli zaskakuje mnie z dnia na dzien. Przyjechali dzis znajomi z polski i przywiezli buciki i w tych bucikach dzis zrobila naprawde kilka ladnych kroczkow :szok: no i slicznie kulala pileczke dzis i pokazywala gdzie misio ma oko i nos i wogole dzis byla baaaaardzo kontaktowna.
widac Oliwce wpadly nowe buciki w oko - co nowe to nowe -prawdziwa kobieta:-D. gratki

Ja mojego małża ciągle męczę zeby gadał z Nadią po angielsku no i po roku zaczyna przynosić to jako takie efekty coraz częściej zwraca się do niej w tym jezyku. :tak:

Moja kuzynka wyszła za mąż za Holendra i mają 6 letniego synka i 5 letnią córcię. Dzieciaki mówią dwoma językami, bo rodzice mimo iż ze sobą rozmawiają po holendersku to każdy mówi do dzieci w swoim ojczystym języku.

reklama
Rochul ostatnio uwielbia kubek taty;-) Kiedy go dostanie udaje,że z niego pije. Generalnie kubek jest dobry na wszystkie smutki.

I dziś jak mu chciałam dać ten kubek (marudził starszliwie) to nie chciał:confused2:
Mówię mu: Nie chcesz to ja podleję choinkę (mamy malutką choinkę w doniczce jeszcze ze świąt; teraz służy jako podstawka przy drzwiach).
Podlałam choinkę.
Mówię: Rochu chcesz kubeczek?
I Rochu wziął pusty kubeczek i poszedł podlewać choinkę:-D:-D:-D

Bardzo się cieszę: znaczy zaczął się na dobre okres małpkowania:-p

Do góry