reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Kasiulka zdolny ten Twoj groszek ;D
Oli wczoraj weszla sama po schodach (oczywiscie asekurowana) no i spacerowala z nami po centrum handlowym na dwoch nozkach tyle ze prowadzona za raczke. Wstawie filmik jak zgram z aparatu Normalnie prowadzona za raczke chodzi przeslicznie.

reklama
moje dziecko wspina się po wszystkim. a jak nie ma po czym, to de podstawi:angry:. a do tego idealnie nadaje sie damochód-jeździk. pociąga go pod biurko, parapet, komode itd, włązi nia niego i ma pełny zasięg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
już nie wspominam o tym że samochód ma kółka i jak on na nim stoi, to samochód odjeżdza. i są wielkie wzloty i upadki. i później ryk:crazy:

Elu nieciekawie, ale pociesze Cie, ze Robson ostatnio wdrapal mi sie na pufy a z nich na parapet okna ( mam nisko, tak gdzies na wysokosci kolan). No i teraz mam stracha, bo kurde jak tak nauczy sie otwierac to bedzie kicha. Dobrze, ze mamy drewniane i podwojne, to moze tak szybko mu to nie pojdzie. :eek:

Aaa paratek ma szerokosc okolo 15cm, wiec ledwo co mu sie noga miesci, ale kurde zlapal sie ramy, druga reka klamki i sie podciagnal. :laugh2:
Z jednej strony sie ciesze, ze sobie radzi, bo moze nie bedzie ciepla klucha i bedzie po drzewach skakac, ale z drugiej :szok: troche moze na to wszystko jeszcze za wczesnie??

aph, mój też już był na parapecie:szok: parapet na normalnej wysokosci, czyli koło 1m. najpierw wlazł na wersalkę, później na oparcie wersali i siup na parapet. a okna mmay plastikowe. i umie je otwierac:eek:

moje dziecko wspina się po wszystkim. a jak nie ma po czym, to de podstawi:angry:. a do tego idealnie nadaje sie damochód-jeździk. pociąga go pod biurko, parapet, komode itd, włązi nia niego i ma pełny zasięg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
już nie wspominam o tym że samochód ma kółka i jak on na nim stoi, to samochód odjeżdza. i są wielkie wzloty i upadki. i później ryk:crazy:
u nas podobnie, nie ma juz sil do tego dziewuszyska:-D:-D

aph, mój też już był na parapecie:szok: parapet na normalnej wysokosci, czyli koło 1m. najpierw wlazł na wersalkę, później na oparcie wersali i siup na parapet. a okna mmay plastikowe. i umie je otwierac:eek:
i to tez sie zgadza oprocz otwierania okien....:angry:

:-D:-D:-D no to pieknie. Ciekawe co nas jeszcze czeka. Pocieszam sie tym, ze mam tylko jedna szfe i to taka a'la Komandror, wiec przynajmniej na meble nie bedzie mi wlazil. chyba... :eek:

reklama
Do góry