reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Brawo dla Roszka i Oliwci u nas tez z kazdego kubka jest udawanie picia i Klaudusia tez ładnie chodzi za rączke a tak ogólnie to jest bardzo duzo małpkowania:laugh2::laugh2::laugh2:.
A odnośnie wspinania n parapety to u nas jeszcze nie ma takiej opcji i mam nadzieje ze nie bedzie...przynajmniej narazie;-)

reklama
:-D:-D:-D no to pieknie. Ciekawe co nas jeszcze czeka. Pocieszam sie tym, ze mam tylko jedna szfe i to taka a'la Komandror, wiec przynajmniej na meble nie bedzie mi wlazil. chyba... :eek:

Zacznie się wspinać po półkach w szafie ;-)

Faktycznie rośnie nam pokolenie kaskaderów :szok: Nie zazdroszczę wam dziewczynki, bo na pewno upilnowanie waszych szkrabów to istna gehenna :baffled:

A mój Witek od kilku dni ucieka z nocnika :szok: Zrobi co ma zrobić i fiu już go nie ma :no: Chyba spieszy mu się bardzo do zwiedzania :baffled:

ale macie fajnie dziewczyny,widze ze wiekszosc styczniaczkow juz biega.moj Nikus wczoraj skonczyl 13 miesiecy a nie chce isc,raczkuje tak szybko ze nie idzie za nim nadazyc,chodzi trzymajac sie mebli,stoi sam jak sie zapomni i za raczke tez ale to wszystko:-(kurde nie wiem jak go namowic:-:)-(
pare razy mial dosc ostry upadek, moze przez to ...

Martucha każde dziecko jest inne i nie ma co poganiać. Emilka też jest z 8 stycznia a łazi od 3 miesięcy, teraz już wręcz biega. Syn mojej koleżanki zaczął chodzić jak miał .... 20!!!!!!!! miesięcy, ale to uważam, lekko późnawo.

Dzieki Lorien;-) wiem ze nie ma co pospieszac ale jak minal ten magiczny dzien pierwszych urodzin to jakos tak zaczelam sie martwic choc wiem ze to roznie u dzieci bywa.a Emilka duzo raczkowala? wow to faktycznie szybko poszla:tak:

a tak z innej beczki o ktorej urodzilas?:-)

bo rzeczywiście 20 miesięcy to trochę dużo. :no::no::no:

Urodziłam o 21:00, rodziłam od 4:00 :szok::tak::-D

Emilka raczkowała dużo ale ona w ogóle strasznie silna dziewczynka jest. Sama zobacz - to dzisiaj na imprezie (co wyprawia ze swą ciocią) :szok::rofl2::rofl2::rofl2:
1001440tc5.jpg

wow! no faktycznie nie zla z niej akrobatka:-D widze ze obie sie dobrze bawilyscie;-);-) moj to sie wszystkiego nowego boi, moze dlatego... no ale co zrobic, czekam dalej:tak:

Martuchaa .... ależ kruszynka jest słodka :tak::-) ... mały przystojniacha Ci rośnie :tak::-).

Lorien ... no Emi normalnie szaleje :-D:-D;-)

reklama
Lorien ja rodzilam od 17 do 23.10 wiec nasze dziecaiaczki dziela tylko dwie godzinki :) a twoja juz tyle rzeczy umie:tak::tak::tak: brawa dla Emilki:-):-)

Tika dziekuje bardzo, Mati tez jest przeuroczy, w ogole wszystkie styczniowe dzieciaczki takie ladniutkie, az sie napatrzyc nie moge:laugh2::laugh2:
wlasnie wciagnelam sie w watek 'zdjecia styczniowych...' i nie moge skonczyc przegladac a taka ladna pogoda:-p
lecimy na park:-)

Do góry