reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

ale macie fajnie dziewczyny,widze ze wiekszosc styczniaczkow juz biega.moj Nikus wczoraj skonczyl 13 miesiecy a nie chce isc,raczkuje tak szybko ze nie idzie za nim nadazyc,chodzi trzymajac sie mebli,stoi sam jak sie zapomni i za raczke tez ale to wszystko:-(kurde nie wiem jak go namowic:-:)-(
pare razy mial dosc ostry upadek, moze przez to ...

Witaj Martucha :-D Nie martw się tym, że twój Nikuś jeszcze nie chodzi :no: Mój Witek 15-go skończy 13 miesięcy i też jeszcze nie chodzi sam. 27 grudnia pierwszy raz stanął na nogi i dwa dni później zrobił pierwsze kroczki w bok i tak mu zostało. Nie próbuje puścić się i chodzić za rączkę, a co dopiero samemu :no: Poczekaj jeszcze trochę, a twój synek na pewno ruszy i wtedy to będziesz musiała za nim biegać ;-):-D

reklama
Monika77 dzieki bardzo za dobre slowa, mam nadzieje ze juz obie niedlugo bedziemy biegac za maluchami:tak::tak::tak::tak:
ja juz sie nie moge doczekac i chyba dlatego tak sie tym przejmuje:-):-)

Martuś moja córka też jeszcze nie chodzi...
Ale wcale mi to nie przeszkadza....:no: ja poprostu nie wyobrazam sobie co to bedzie jak zacznie:-:)-:)-:)-(.Teraz jest już jej pełno a co dopiero jak zacznie biegać

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Martucha, co sie kobieto stresujesz.
Robert zavczal tak na dobre chodzic tydzien temu a 13 miesiecy skonczyl 24.01. Wczesniej robil po 2, 3 kroczki i ladowal na pupie, bop wygodniej mu bylo na 4, a teraz sam chce chodzic, widac ze sie przelamal. Ani nie zauwazysz kiedy Twoj Maluch zacznie smigac.
Mi lekarka powiedziala ( jak bylam teraz na szczepieniu), ze do 18 miesiecy nie ma co sie stresowac, jezeli dziecko staje przy meblach i chodzi przy nich bokiem. :tak:

Justynka masz rację! Ja dziś pierwszy raz byłam na spacerku, na którym Hania sama sobie chodziła, i powiem Ci że jak wróciłam do domu to padłam spocona na łóżko jak betka:-D. Ona zresztą też:-D.

Martuś moja córka też jeszcze nie chodzi...
Ale wcale mi to nie przeszkadza....:no: ja poprostu nie wyobrazam sobie co to bedzie jak zacznie:-:)-:)-:)-(.Teraz jest już jej pełno a co dopiero jak zacznie biegać

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

To tak jak u mnie :tak: Ja też się obawiam tego czy nadążę za moim dzieckiem jak zacznie łazikować ;-):-D

Justynka masz rację! Ja dziś pierwszy raz byłam na spacerku, na którym Hania sama sobie chodziła, i powiem Ci że jak wróciłam do domu to padłam spocona na łóżko jak betka:-D. Ona zresztą też:-D.

O to już wiem co nas czeka w przyszłości ;-):-D
Aniu, ale to obie powinnyście dobrze spać w nocy :tak::happy:

reklama
Ale mnie pocieszylyscie dziewczyny:-D:-D:-D az mi sie lepiej zrobilo bo juz sobie cos ubzduralam z tym chodzeniem i niepotrzebnie sis stresowalam a teraz juz moge spokojnie czekac:tak:

moja mama ciagle mi powtarza ze jestem straszna panikara:rofl2::-):-)

Do góry