reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

mój młody dziś się zesrał na poczcie. pierwszy raz od roku chyba zrobił kupe poza domem, na spacerze. szok. ale smród był. i szkoda było kolejke zostawic, bo odsiedziałam już 20 min o zostało mi jakeis 10. ale i iel od razu miejsca wolnego koło nas sie zrobiło:-D.
tylko kurka najgorzej ze w centrum handlowym nie mają miejsca do przewijania i musiałam robic to w wózku. smród na całą toalete:baffled:

reklama
Rany jakie te nasze dzieciaki modele!
Filipek chciał wymusić na innych czekających żeby Was przepuścili :-D:-D:-D

Emilka do wanny też czasem siknie, ale żeby kupa? :-):-):-)

Antosiowa:szok::szok::szok: ale agent z twojego Antka!! nam to sie jeszcze nie przydarzylo ale siusianie jak najbardziej(odrazu po wejsciu do cieplutkiej wody:wściekła/y:)

Zywa Hania jak sie zlosci i tak wygloda przeslodko:tak::tak: wiec dawaj jak najwiecej fot!!

Elzbietka widzisz jak odrazu wyczul ze duzo stania tam bedzie:tak::-D
musial szybko dzialac zeby nie stracic pol dnia na poczcie:-D:-D:-)

a co do tego ze w centrach handlowych jest tak nie wiele miejsc do przewijania i nakarmienia:wściekła/y::wściekła/y::angry: brak slow!! jak karmilam cyckiem i przyjechalam do PL to nie moglam w to uwierzyc ...
tutaj w co drugim sklepie sa specjalne pokoje i oddzielne przyciemnione pokoiki z wygodnymi kanapami albo bujanymi fotelami do karmienia ...

kiedy oni w Polsce ulatwia zycie mama!!:wściekła/y::wściekła/y:

NIKUS ZACZAL CHODZENIE!! narazie kilka kroczkow ale i tak jestem szczesliwa:-)

Żywa ... Hania złośnica ... słodka :-D:tak:

Ela ... niezła przygoda, ale chytry z Fila chłopczyk ... przegonił całe towarzystwo :-D:-D

Martuchaa ... wielkie gratki dla Nikusia za dobre początki :-):tak: ... no to teraz zobaczysz jak szybciutko zacznie biegać tak szybko, że za nim nie nadążysz :-D:-D

reklama
Antenka ... a Hubcio to musi strasznie fajnie wyglądać jak leci po ten swój leżaczek do spania :-D:-D:-D ... ale "sweet" :-):tak::tak:

Do góry