reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ruchy dziecka

reklama
Ja pierwszy raz poczułam pod koniec 18 tygodnia, na początku to było raz na kilka dni, takie puknięcia od środka. I długo było tak, że to było raz na kilka dni. ;) Potem powoli się rozkręciło; teraz jestem 27+4 i widzę, że córa ma już ustalony mniej więcej rozkład dnia. 😄

Ja pierwsze ruchy poczułam ok 18tc 🧐 Delikatne, ale codzienne. Aktualnie jestem w 31tc i przy delikatności to teraz one nawet nie stoją 😳 Jestem szczupła,skóra na brzuchu już chyba na maksa rozciągnięta i jak młody się rozkręci to zachowuje się jakbym miała zespół Touretta (pojedynczo przeklinam z bólu)…Główkę ma tuż przy prawym jajniku i tam również matki nie oszczędza 🤕 Ale cóż,niech rośnie i niech się ładnie rusza co przynajmniej wiem, ze wszystko z nim jest ok. Ciesz się tymi małymi kopniaczkami póki możesz 😄

Do góry