Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na takie prawdziwe kopniaczki, jak piszecie to będę musiała jeszcze poczekać..eh...To prawda, bo ja pierwszy raz mam właśnie łożysko na ścianie przedniej, przedtem zawsze było z tyłu i zupełnie inne były te pierwsze kopniaczki, dużo silniejsze - ale wszystko się rozkręci, więc się nie denerwuj :-)Wyczytałam też, że jak się ma łożysko ułożone na przedniej ścianie to te ruchy są mniej wyczuwane - trochę mnie to uspokoiło![]()
dziewczyny z tymi lozyskami przodujacymi co wam lekarze mowia o porodach? bo kolezanka ma rodzic 25 grudnia i podobno juz jakos ma miec cesarke bo nie chca czekac do grudnia! szok.
Łożysko na przedniej ścianie to nie to samo, co łożysko przodujące - przodujące jest wtedy, kiedy zasłania ujście i istnieje niebezpieczeństwo, że się odklei przy skurczach i dzidziuś się udusi, zanim się urodzi - bo najpierw zacznie rodzić się łożysko... Z tego, co mi wiadomo, to zawsze kończy się to cesarką, i to nawet nie czeka się zazwyczaj do terminu, właśnie z tego powodu, żeby nie zaczęło się odklejać.dziewczyny z tymi lozyskami przodujacymi co wam lekarze mowia o porodach? bo kolezanka ma rodzic 25 grudnia i podobno juz jakos ma miec cesarke bo nie chca czekac do grudnia! szok.