• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
Ninę też znałam, a wśród znajomych dzidzi mam jedną Lidkę, to chyba niezbyt często nadawane imię?

A moje maluchy to Janek, czyli imię bardzo popularne i Wituś, imie raczej niespotykane czesto :-).

A ja już postanowiłam jak będę miała córcię to z pewnością będzie Adelka - po babci. Podobają nam się także: Klara, Kinga, Anastazja, Tamara, Natasza, Nina, Inga. Dla chłopca nie mam faworyta ale podoba mi się Tymoteusz, Tobiasz, Miłosz, Mieszko - choć z pewnością mój mąż wybierze coś innego:-(

reklama
Syneczki2Ja imię Fabian wymyśliłam sobie już jako nastolatka dużo wcześniej zanim jeszcze poznałam mojego męża;-) Miał być Fabian albo Mariusz.Ale,że mąż jest Mariusz no to synek jest Fabian Mariusz:tak: Mężowi na początku w ogóle nie podobało się to imię.Ale ja nie odpuściłam;-) Jak go teraz pytam czy wyobraża sobie,że nasz synuś mógłby mieć na imię inaczej to mówi,że absolutnie nie i że to najśliczniejsze imię:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry