Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

MJU kochana po pierwsze gratuluję synkaJa ostatnio w pracy na pytanie o imie powiedziałam, że najprawdopodobniej KOSMA - i zostałam zrównana z ziemią :-(, że życie dziecku zmarnuje, że jakie obrzydliwe (dosłownie) i skąd ja je wytrzasnęłam :-( i zaczęłam się zastanawiać - bo jak mi teraz ktos tak mówi to ok - tylko ja to słyszę ale zastanawiam się jak spotkam jakiegos idiote, który mi tak to imie przy dziecku oceni - nie chcę Synka imieniem skrzywdzić. I sama już nie wiem - mi się to imie podoba od zawsze - i się zastanawiam czy ono naprawdę tak okrutnie brzmi - a tylko ja sie do niego przyzwyczaiłam - czy poprostu trafiam na "subtelnych" oceniaczy![]()

ale nie sądzę, żeby jakies dziecko tak miało... bo niby skąd? I jak widac nie wszyscy rodzice tak maja bo imie to robi się dość "popularne".
doznałam bo to takie imię-niby popularne kiedyś a teraz ...hmmm kwestia przyzwyczajenia!teraz ten Gucio to już normalka-a dzieciaczki nie zareagowały inaczej na niego!!to bardziej rodzice coś powiedzą a potem szkraby puszczają to dalej
!!Ja sobie tez tak myślę, że co do okrutności dzieci - to duży udział maja w tym ich rodzice... nie wiem czy maluchom w przedszkolu od razu przychodzą do głowy skojarzenia z imieniem, zeby się z niego śmiać![]()
/QUOTE]
nic dodać nic ująć
ale to i tak się pewnie nie zmieni
inny przykład- odnośnie bicia wczoraj byliśmy w zoo, Przemo biegał z innymi dziećmi, jeden taki z 5 lat na oko zaczął bić inne butelką z piciem,a jego mamusia nic siedziała i patrzyła.Przemo też stanął jak wryty bo on nie jest uczony bicia i gdybym ja się nie odezwała że niew olno bić to pewnie dalej by to robił
ale dobiegłam od tematu sorki
Anielka zdębiała - łopatke oddała - a za chwilę Kasia w ryk bo chciała zabrać Anieli łopatke, która była juz Anielci - na co owa Mamusia - Kasieńko zaczekaj dziewczynka zaraz da ci się pobawić swoją łopatką - Anielka się znudziła i łopatke pozyczyła a tamto dziecko ani dziekuje ani nic - mamusia ja nauczyła, że cały świat jej 

;-) zdrada ;-)