reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
Syla ja uzywam Clinique i jest calkiem fajny (choc wydaje mi sie malo wydajny - jak wszystkie inne zreszta;-)) A niedawno mialam Vichy i tez byl jak najbardziej ok - moze nawet taki bardziej pod prysznic (tzn. wydawal sie bardziej kremowy, drobniejszy).

Pati moja kolezanka tez mi kiedys polecala jakis brzoskwiniowy i tez z tych zwyklejszych - wiec moze one wszystkie tak maja (te brzoskwiniowe, ze sa po prostu dobre?).

Mnie ostatnio pasuje mikrodermabrazja dax cocmetics. Bardzo miałki z drobinkami szfiru i fajnie wygładza. Zwłaszcza rewelacyjny na twarz i dekolt, ale do ciała też super.

ja mam mikrodermbrazje dwufazową do twarzy avonu i jak dla mnei też rewleka - jak u kosmetyczki :) przynajmniej taką samodzielną kosmetyczką sobie jestem jak na inną czasu nie mam...

dziewczyny a ja ostatnio mam strasznie suchą skórę , aż swędzi, nic mi nie pomaga, może też wpływ ma ten wszechobecny pył i kurz w domu z powodu remontu łazienki :angry::baffled:
macie coś sprawdzonego, jakiś balsam na bardzo suchą skórę??

reklama
Polecam serie z Pharmacerisa dla bardzo suchej skóry jest zel do mycia ciała i szampon do włosów ale zeby sie lepiej poczuć to napewno najpierw kąpiel w Oilatum lub emolium.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry