reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
Sylka ja tez jeszcze nie probowalam ale przyznam, ze ostatnio chodzilo mi to po glowie i nawet mialam sobie poszukac nfo tylko jakos czasu zabraklo. Ale jak przypomnialas to moze sobie zerkne....
A planujesz taka dietke oczyszczajaca? Czy ty akurat piszesz o bardziej drastycznych metodach ( o ile takie sa)?

A dzisiaj jak przeglądałam Facebooka to taka reklama jakiegoś tam srodka mi wpadła w oko i poczytałam w sumie to interesujące może sobie coś takiego fundnę na wiosnę.

A teraz do nowych butów trzeba pedicure piekny zrobić maluje na czerwono;) a w łapakach to chyba do kumpeli pójde zeby miec ładnie pomalowane bo sama to zawsze jakos nie teges sobie pomaluje;)

Ja u rak musze malowac prawie codziennie ...jakos zawsze mi lakier odpryskuje...i to z pewnoscia nie wina lakierow tylko moich paznoksci...
Syla jak Ci sie jezdzi na obcasach? ja jakos wole na plaskim ...dwa razy mi konturny pod sprzeglem juz zostaly i kilka razy jak mialam obcas to np.o wycieraczke zahaczylam...wiec albo zakladam inna pare butow na nogido jazdy albo smigam na skarpetach :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry