reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
Poszukam potem to wstawie ale pytałam kiedys o depilacje laserową i juz wiem ze nie pójde znajoma była na depilacji nóg i bikini to potem taki ból jak opowiadala ze do samochodu lazła jak babuleńka paralityk masakra

Wlasnie jestem po kapieli.ostrym szorowaniu,kremowaniu na celullit-zaraz splone tak piecze :O :-D i po maseczce czekoladowej :)))) i od dzis bede jej fanka...fajna mam skore,nic mnie nie pieklo,pieknie pachnialo i zajebiscie smakowalo :-D

mniam mniam :-)
a ja dzisiaj spróbowałam peelingu do ciała DAX COSMETICS i już go kocham cena super -dałam ok 12 zł a skórka jak marzenie :-) i teraz mam zamiar dokupić cały zestaw :-) bo czekoladowe też są i maski do ciała ....peeling super :-)

Pati, chyba chciałaś zadziałać ze wszystkich stron ;-)
Rusia, ja nie lubię ogórkowych, bo drażni mnie ten zapach. No ale może smaczna jest ;-)

reklama
Fusik a nie przeszkadza ci ze ten peeling jest taki gesty? bo mnie to akurat denerwuje.
Ja byłam na pedicure i mam piekne stópki, zakupiłam te zestaw do pielegnacji stóp krem peeling itp teraz jeszcze chciałabym taki zmywacz do paznokci w długopisie bo mi sie skończył i nigdzie nie ma;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry