reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
o jakie fajne wieści
Wiekie gratulacje

Wiekie gratulacje

survivor26
Mamy lipcowe'08
Apropos dobrych wieści...właśnie była u mnie najmłodsza siostra i.....jest w 5 tygodniu ciązy:-):-):-):-) biedna, zareagowała dokładnie jak ja na Florkę, czyli stanem totalnego wkurzenia i dezorientacji, ale ponieważ chciała w ciązy być, to jak sądzę wkrótce się ucieszy
;-) A ja znowu będę ciocią tym razem dzidziusia internacjonalnego

survivor26
Mamy lipcowe'08
Taaaaa...albo volkslistę podpisywać, zależnie, gdzie zdecyduje się rodzićSurv gratulacje dla siostry!!!!!!!!!teraz niech czym predzej do gina po pieczątkę w karcie ciąży poleci bo becikowego nie dostanie![]()

reklama
Mondzi
Fanka BB :)
Iza, brawo dla Weroniki!
Surv, emocje zrozumiałe. Ja już tyle razy ciotką byłam, a za każdym razem jest to spory kopniak. Rafik ma niecałe trzy tygodnie (syn brata), a siostra będzie rodzić w styczniu. Nade wszystko jednak cieszę się, że to nie ja... Jak już pisałam - super jest być ciocią.
Surv, emocje zrozumiałe. Ja już tyle razy ciotką byłam, a za każdym razem jest to spory kopniak. Rafik ma niecałe trzy tygodnie (syn brata), a siostra będzie rodzić w styczniu. Nade wszystko jednak cieszę się, że to nie ja... Jak już pisałam - super jest być ciocią.
Podziel się: