Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czas może pomócCześć potrzebuje opinia innych mam. Moja 9 miesięczna córka cały czas była usypiana w bujaczku, w ostatnich dniach próbowałam żeby zasnęła sama w łóżeczku lecz każda próba kończyła się staniem w łóżeczku i głośnym śpiewanie. Co może pomóc żeby mała zasypiała sama w łóżeczku
Moja córka robiła podobnie (ale była ciut starsza). Cały czas ją odkładałam, mówiłam, że pora spać, robiłam uda na kiju. Aż w końcu się wkurzyłam i ją zostawiłam na zasadzie a niech się bawi, nie chce mi się walczyć. I okazało się, że moje dziecko jak już się skończyło bawić, to kładło się i zasypiało grzecznie same. Od tej pory tak robimy co wieczór, ma już 6 lat. Zawsze przed spaniem lubi sobie pośpiewać lub pogadać. Jak jeszcze nie potrafiła mówić, to mruczała. Teraz jej brat też mruczy :-)Cześć potrzebuje opinia innych mam. Moja 9 miesięczna córka cały czas była usypiana w bujaczku, w ostatnich dniach próbowałam żeby zasnęła sama w łóżeczku lecz każda próba kończyła się staniem w łóżeczku i głośnym śpiewanie. Co może pomóc żeby mała zasypiała sama w łóżeczku