Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciągle smarować? A jaki to żel? Na tych co ja miałam, to pisało, że działają do pół godziny :] Więc może o to jej chodziło, że nie trzymają długo, ale wg. mnie to tylko jak marudzi i widać, że go boli. Ja tak robię.Adka Specjalnie sprawdzilam na naszym ostatnim USG ile Nikos wazylw 33 tygodniu 1760g ..... wiec nie wiele wiecej
Waga przy urodzeniu to 2950g i mial 52 cm a teraz (prawie 7 miesiecy) wazy okolo 10 kg i ma 80 cm, wiec dosc szybko mi rosnie
no .... moze nie tak szybko jak Gjoasi
Wiec nie wazne ile bedzie wazyc Maluszek, wazne zeby byl zdrowy!!!
)
Powiedzcie mi jeszcze, czy podczas zabkowania MUSZE smarowac Nikosiowi dziasla? Czy jesli nie marudzi i widac, ze Go nie boli, to moge sobie odpuscic? Bo w sumie posmarowalam moze 2 razy, ale moja kuzynka mi pluje, ze powinnam ciagle smarowac :/
A wiedziałaś, że tyle waży? Ja nie wiedziałam. Na ostatnim usg, miesiąc przed porodem było 2,5 kg, więc nastawiałam się, że może jeszcze z kg przytyje, a tu ponad 4;-) Ale dowiedziałam się o tym dopiero po porodzie, choć w trakcie czułam, że coś 'ciężko idzie' ;-)carlaa Mikus mial 4 kg jak sie urodzil wiec wyobraz sobie jak fajnie sie go rodzilo hehe:-)

Śliczne masz malenstwo ile mialo jak sie urodzilo?orchidea no to zaszalalas :-) bedziesz mogla sobie wozek dopasowywac do stroju:-)
hm fryzjerka zrobila mi super fryzurke ,umalowalam sie i ot o to krzyk,
i cos tam sapal ,to mu burknelam ze jak sie nie podoba i za dobrze wygladam sama moge isc z malym,zamknal sie ,potem koniecznie chcial sie tata pochwalic synem i miec go na reku a kubus w placz ,to go mialam cala msze na reku i slodko spal u mamuni:-)
.
.a ja no tak ,ale dobrze ze ludzie nie wiedzieli ze to sie nas tyczylo ,a po mszy ksiadz podszedl do mnie i mowi nie moglem sie powstrzymac zeby temu chamowie nie powi,
no to sa jednak ludzie na tym swiecie ktorzy wiedza jaki to trud wychowac samemu dzieci,
mam taka sesje z ex i dziecmi ze sama nie wierze a ex juz ma filmy co on zrobil nam!