Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szansa jest zawsze. Ja zaszłam w ciążę wtedy kiedy to teoretycznie nie jest możliwe w ostatni dzień miesiączki tylko to nie był stosunek przerywanymyślę że u Ciebie jest małe prawdopodobieństwo. Dla pewności zrób test w dniu kolejnej miesiączki jeśli nie przyjdzie
Stosunek przerywany nie jest formą antykoncepcji, jeżeli nie chcesz zaskoczyć polecam antykoncepcje/prezerwatywe.Witam. 2dni po okresie odbyłam stosunek z chłopakiem przerywany . Dodam ze okres mam nieregularny raz co 26 dni a raz 32 ostatni mialam różnice 32 dni czy jest szansa na zajście w ciąże
Stosunek przerywany nie jest formą antykoncepcji, jeżeli nie chcesz zaskoczyć polecam antykoncepcje/prezerwatywe.
To, że masz niby okres "nieregularny", świadczy tylko o tym, że owulacja ci się przesuwa. Nie jest tak jak w kalendarzyku 14 dni od @ i owulacja.
Jeśli się mylę, niech ktoś mnie poprawi.
Ryzyko jest, że być może zaskoczysz, ale to z czasem się przekonasz albo i nie.
U ciebie to na 100% nie była miesiaczka tylko krwawienie srodcykliczne, ktore traktuje sie jako płodne. Jaka ci wyszla z usg data poczęcia?Szansa jest zawsze. Ja zaszłam w ciążę wtedy kiedy to teoretycznie nie jest możliwe w ostatni dzień miesiączki tylko to nie był stosunek przerywanymyślę że u Ciebie jest małe prawdopodobieństwo. Dla pewności zrób test w dniu kolejnej miesiączki jeśli nie przyjdzie