reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sen maluszkow

Aniawa Oliwia chodzi spać między 20 a 21, dziś zasnęła dopiero ok 21.30...
Makuc fakt, Alicja późno ma drzemkę, Oliwka pewnie by kładła się na drugą.

reklama
u nas nie da sie dosypiac nad ranem, bo Patryk jak tylko zamkne oczy probuje otworzyc moje powieki i czesto skutkuje to tym, ze mam jego palec w oku, zdecydowanie po tym dalej spac sie nie da, ostatnio wstajemy po 5 i tez wola jesc - mniam mniam
1 i 2 pobudki nocne to standard bo moje dziecko dalej wyje do ksiezyca, czekam az mu przejdzie, kahaaa czy u was sie cos zmienilo?
liczba przespanych nocy nie ulegla zmianie dalej tylko 5 od urodzonia :(

Makuc napisałam wczoraj że Alicja ma późno drzemkę, a moja wczoraj jak padła w samochodzie po 16 to tak spała do 17 a ja się później dziwię że ma problem z zasypianiem ehhh dzieciaczki :-) Dziś znów nocka lepsiejsza :-) a u Was???

Kania dobrze, że u Was nocka lepsza, cieszę się.
A u mnie znowu po dwóch w zasadzie spokojnych nockach, dzisiaj nie bardzo :baffled: o 4 to moje dziecko chyba dzień chciało już zacząć, ale nie dałam się ;-) niemniej godzina ze snu wycięta, a później mleko i spanie do 7, ale na szczęście jego da się zostawić w łóżeczku z bajkami i ja do 8:30 sobie spałam ;-)
Margerrita to Ci szczerze współczuję :-( u nas przez 8 miesięcy były cudowne nocki, bez pobudki jakiejkolwiek.
A nawet dzisiaj sobie przypomniałam czasy, kiedy moje dziecko położone o 20 budziło się ok.7 na mleko i dosypiało do 9-10. To były czasy...

Natolin współczuję tak wczesnej pobudki, tyle że jak zaśnie to możecie jeszcze dospać sobie do tej 7, czy 8 a w moim przypadku to niemożliwe by było.

U nas dzis bardzo kiepska nocka.Mlody wybudzil sie o 4tej z groszami i nie spal 2 godziny.Wzielam go do lozka, ale bylam juz tak padnieta, ze jak zasnal,to nie mialam sily wstac i przeniesc go do lozeczka. w efekcie zadne z nas sie nie wyspalo i padl mi juz o 11.45 na drzemke.

reklama
Makuc od 4 do 15 ?współczuje
Jak ja sie cieszę ze niemusze tu sie udzielać zabardzo dla was to kosmos ale życzę wam zeby wasze dzieciatka spaly jak mój z drugiej drzemki o 6.30 i spać o 8max 9 każdy jak słyszy to sie dziwi ze mój tyle śpi ale juz sie przyzwyczaił to co mam mu zakazać ;-):-D:rofl2:

Do góry