reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sen maluszkow

Kania u nas taka sytuacja miala miejsce jakoś 2 tyg temu calą sobotę borysek wymiotował,dopiero pod wieczór wypił pierwsze mleko a następne 2 dni miał biegunkę,na szczęście samo przeszło i się unormowało.Zyczę zdrówka

reklama
Makuc ja pierwsze co to pomyslałam o rota,my szczepiliśmy ale skąd mogę wiedzieć czy to akurat to bylo czy nie,ważne że tak jak szybko przyszło tak szybko minęło i mam nadzieje kania że u Was też tak bedzie

Dzieki, ze pytasz :* Ostatnie 3 nocki z jedna pobudka miedzy 4-5 nad ranem, ale tylko na mleko, po wypiciu spi do 7dmej. Sprzedaje Pawla mezowi, ktory szykuje sie wtedy do pracy, a ja zamykam sypialnie i spie dalej do 8smej:-) No tak, to ja moge funkcjonowac:-)

reklama
Zapomniałam Wam wczoraj napisać ,ale jak wiecie z wątku głównego- nie mieliśmy wczoraj wody co oznacza że i kąpieli w wannie tez nie było. Jedynie przemyłam Łukasza płatkami Clinic i wodą przegotowaną. Oczywiście jak go rozebrałam to on leciał od razu do łazienki i się do niej dobijał. Wytłumaczyłam czemu dziś się nie kąpiemy itp. No i gdy przeszedł moment spania, moje dziecko miało większy problem zasnąć, nawet długo to trwało z porównaniem jak mamy taki swój codzienny rytuał. Wydaje mi się że to było z tym związane, bo kiedyś jak wróciliśmy bardzo późno do domu i też kąpiel odpuściliśmy to Łukasz też nie mógł szybko zasnąć a u niego zasypianie raczej nie trwa długo. Zresztą znając swojego syna mogę stwierdzić że on chyba już jest przyzwyczajony do naszych codziennych rytuałów i czegoś mu wczoraj zabrakło, bo on bardzo uwielbia kąpiele:-)

Onesmile dobrze że jest poprawa w śnie Pawełka

Ostatnia edycja:
Do góry