reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sen maluszkow

reklama
marg - fajne to lozeczko. I duzo zdrowka dla Patryka.
kania - u nas ciut lepiej, ale wciaz ida zeby i jest okropny kaszel. Dzis maz dyzuruje w nocy, bo ja ostatnie 4 nocki dyzurowalam i dzis juz ledwo na oczy widze. Pawel robi pobudki o 6stej rano, ma problemy z zasypianiem, do tego budzenie nocne itd. itp. - nic nowego. A jak u was?

Onesmile zdrówka dla Pawła, mam nadzieję że ten kaszel szybko mu minie a zęby wyjdą na dniach.
U nas różowo nie było i nie jest ale zaczynam się powoli przyzwyczajać, dziś mój dyżur a Oliwia już jedną pobudkę ma za sobą (za dużo wrażeń) więc będzie wesoło ;-)

dziś po bajce na dobranoc poszedł do swojego łóżeczka, zasnął bez problemu, tylko trzeba być obok niego. jestem w szoku, bo myślałam, że będą katusze, zwłaszcza, że zielonglut jest.
tak więc i wam i sobie dobrej nocki życze, choć ja jutro zamiast do pracy po l4 jade. buuuu

reklama
Ones bardzo się cieszę, że u Was jest coraz to lepiej :-)U Nas póki co nie najgorzej, nie je w nocy no chyba że kolacji nie zjada w ogóle.
Teraz jest chora, ale dziś tylko jedna pobudka była,z wysokiej gorączki aż się trzęsła.

Do góry