Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

moja Ninka ma maksymalne trudnosci z zasypianiem i juz nie pamietam czy kiedykolwiek udalo jej sie zasnac bez bujania
w dzien zawsze trzeba ja bujac zeby zasnela. na noc usypia przy cycku w 80%. ale bywa, ze jak poloze ja do lozeczka to sie zbudzi i wtedy trzeba ja pobujac. jak zostawie ja sama to po jakis 10-25 min jest histeria
Tak też pisało w tej książce od PaulinyAnny, by wlaśnie wychodzić z pokoju.
więc jeżeli wasze dzieci mają przełom i choć raz zasną same to wykorzystajcie to!!
Po jedzonku polozylam mala do lozeczka a ona rozgladala sie, smiala, dalam jej misia-przytulanke, to zaczela sie nim bawic. W ogole nie byla spiaca, wiec ja wyjelam i zaczelam nosic na rekach. I to chyba byl blad, bo dossala sie do mojej bluzki i wrzeszczala wnieboglosy. Po paru minutach skapitulowalam i dalam cyca
. Jeszcze przez pol godziny nie mogla sie uspokoic- na przemian lapczywie ssala i wrzeszczala az wykonczona ok.22.30 usnela:-( . Zjadla b. duzo i pomyslalam, ze bedzie albo mega-paw, albo przespi do rana, ale nic z tych rzeczy. Obudzila sie o 1.30 i dalej juz normalnie- moje lozko i cyc. Tak wiec u nas- jesli chodzi o zasypianie i spanie w lozeczku calkowita klapa:-(