Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ciążę podczas miesiączki można zajść jak najbardziej. Im później, tym szansa jest większa. Owulacja może się rozpocząć szybciej, nawet już pod koniec krwawienia, a i plemniki potrafią kilka dni sobie przeżyć w środku i bach! Ciąża gotowaWitam, chciałam się dowiedzieć co myślicie o uprawianiu sexu podczas @?
I czy któraś z was zaszła
w ciąże podczas @?
Pozdrawiam![]()
Dużo się naczytałam na tem temat i dzisiaj z ciekawości zrobiłam test owulacyjny (nowy post) ale nie wiem jak odczytać wynik na żywo wyglądają linie prawie tak samo..W ciążę podczas miesiączki można zajść jak najbardziej. Im później, tym szansa jest większa. Owulacja może się rozpocząć szybciej, nawet już pod koniec krwawienia, a i plemniki potrafią kilka dni sobie przeżyć w środku i bach! Ciąża gotowa
A co ja myślę? Ja lubięNa początku powstrzymywało mnie to, że mojego partnera będzie to obrzydzać. Ale jak się okazało, że jemu to nie przeszkadza, to spodobała mi się ta forma relaksu w trudne dni
Choć że względów praktycznych wybieram jednak igraszki pod prysznicem.
Czyli lepiej się zabezpieczać z powodów infekcji ?Pomaga na bóle miesiączkowe,czasem kobieta ma wtedy większą ochotę na to niż zwykle jednak zwiększa to ryzyko infekcji i to dość mocno.osobiście jest to dla mnie mało komfortowe ,jednak nie miałam miesiączki już pół roku i troszeczke zapomniałam jak to jest![]()
Ciąży też, ja mam zaraz po okresie.owulacje, a przynajmniej miałamCzyli lepiej się zabezpieczać z powodów infekcji ?
Ja sobie właśnie dzisiaj zrobiłam z ciekawości test owulacyjny.. i wydaje mi się że wyszedł pozytywnyCiąży też, ja mam zaraz po okresie.owulacje, a przynajmniej miałambo dwa lata okresu prawie nie mam
![]()
Myślę,że tak.Błona śluzowa jest w te dni o wiele wrażliwsza i szyjka rozszerzonaCzyli lepiej się zabezpieczać z powodów infekcji ?
Faceci... W tym temacie to nic ich nie obrzydza. Gorzej jak przychodzi zmienić dziecku pieluszkęDużo się naczytałam na tem temat i dzisiaj z ciekawości zrobiłam test owulacyjny (nowy post) ale nie wiem jak odczytać wynik na żywo wyglądają linie prawie tak samo..a jestem jeden dzień po @.
Ja z partnerem właśnie po raz pierwszy mieliśmy stosunek podczas miesiączki. Zdziwiło mnie to że go to w żaden sposób nie „obrzydza” i nawet się to nam spodobało.
Faceci... W tym temacie to nic ich nie obrzydza. Gorzej jak przychodzi zmienić dziecku pieluszkę![]()