Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On w ten sposób trenuje mięśnie brzucha i jest to normalny etap. Bardzo mało dzieci siada w ten sposób. Najczęściej dzieci siadają z pozycji bocznej lub z pozycji do raczkowaniaDrogie mamy! Kiedy dziecko uczy się podnosić z leżenia na plecach do siadu? Jak jest to połączone z innymi umiejętnościami...?
Nie chodzi o podciągnięcie się, a zwykły siad.
Mój syn od jakiegos czasu tak próbuje i na razie tego nie widzę..![]()
Zależy od dziecka. Mój starszy syn w ogóle nie potrafił. Nawet nie próbował ( z zupełnie płaskiego leżenia na plecach, bo na jakimś leżaczku czy foteliku to kombinowałWłaśnie interesuje mnie, kiedy sprawność jest na takim poziomie, że dziecko to potrafi.
Mój syn siada (i z czworakow i z przekrecenia na bok, przez podpor boczny), chodzi itp, ale tego nie potrafiDizelnie i wręcz waleczne próbuje
Ma teraz 9 miesiecy i zastanawiam sie, kiedy mu się uda
![]()
Zależy od dziecka. Mój starszy syn w ogóle nie potrafił. Nawet nie próbował ( z zupełnie płaskiego leżenia na plecach, bo na jakimś leżaczku czy foteliku to kombinował). Młodszy jest dużo sprawniejszy
i właściwie to nawet nie, że próbował wcześniej. On po prostu usiadł tak na wprost (tylko się w pewnym momencie podparł na chwilkę) jak miał te 5,5 miesiąca i potem jeszcze kilka razy
![]()