reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Witam.
Jeden dzień mnie nie było a tu tyle napisane ;-)

Naur co do terminu to mam na 22/08. Wg usg jest to 3 dzień 19 tygodnia a suwaczek pokazuje mniej, nie wiem jak to liczy :-(

Gratuluje kolejnym, które się dowiedziały kto mieszka w ich brzuszkach :tak:

Madziara, janbor życzę, żeby było w porządku i żeby wszystko wróciło do normy !!!

viviana słońce zamówione na Twój ślubek. Nie ma mowy, żeby było inaczej :-)

Naur dzięki za spis zaopatrzenia do apteczki ;-) Zanotowałam, bo napewno nie zapamiętam a później nie będę wiedziała. Narazie mało wiem na temat potrzebnych dla malucha rzeczy, więc będę sumiennie czytać i notować wasze podpowiedzi ;-)

reklama
Jej, prawdziwa kopalnia wiedzy się tu zrobiła :-)
Co do 14 kwietnia to słyszałam że na pewno będzie piekny dzień ;-).
W końcu kolejny chłopczyk sie ujawnił. Z tego co widze to już wszystkie co po usg to wiedzą czy maja chłopczyka czy dziewczynke - same zdyscyplinowane dzieciaczki, pokazują co tylko rodzice sobie zażycza:-D.
Ola - ja z tymi ruchami mam podobnie. mój mnąż tez nie może się doczekać aż sama poczuje kopniaczka. Na razie to mam takie niesforne maleństwo, ze jak gdzieś mnie szturchnie i ja przyłożę rękę, to ono myk w inny koniec ;-). Ale już niedługo nie bedzie mialo gdzie uciekać :-D

Gosia wszystko z tym suwaczkiem w porządku. On pokazuje ile już minęło, a minęło 18 tyg, jesteś w trakcie 19. ale ten jeszce nie cały minął. U mnie jest tak samo, jutro zaczynam 19. a suwak pokaże że jestem w ciąży pełnych 18 tygodni, bo tyle już minęło. Wiem, skomplikowane, ale można jakoś dojść do ładu.

Co do kopalni wiedzy, to zawsze chętnie służę radą i doświadczeniem, jak tylko mogę.
Już się wykąpałam, zaraz zmykam do łóżeczka.

No to może tak być ;-)

Ja właśnie wybieram się na spacer wieczorny z piesem i dopiero kąpiel i łóżeczko :) Ja raczej taki nocy marek jestem, ale za to rano wstawać strasznie nie lubie :baffled:

Dobranoc

Gosia ja też nocny marek, ale wstawac musze po ósmej. A wyrko nie oznacza spania a dłuuugie czytanie, bo ja mól książkowy.

Dobranoc babeczki!!

Acha, to w takim razie miłego czytania Naur. Ja też przed 8.00 wstaje bo trzeba rano z psiakiem wyjśc no a później do pracy.
Jak pójdę na zwolnienie to pewnie w ciągu dnia będę się do was odzywać, a póki co wieczorkami podczytuje pogaduchy sierpnióweczek ;-)

A co tam Naur teraz czytasz? Ja też lubię ksiązki czytać, ale molem książkowym to nie jestem ;-) . Teraz to nic nie czytam bo lubię książki, których teraz lepiej nie czytać :-D

A ze spaniem to mam na odwrót - budzę sie wcześnie, musze wstać o 6 a wstaję o 4-5 rano. Za to wieczorem o 21-22 już przeważnie śpię :-)​

reklama
Ile już napisałyście!!!
Co do pogody to trzymam was za słowo, że w kwietniu ładna będzie.;-)

Mój bobas też fika jak szalony a jak tylko Andrzej położy rękę na brzuch to bobas przestaje się ruszać...raz sie tylko udało ale to przez chwile...
Widze, że już coraz więcej z was zna płeć...ja czekam wytrwale do kwietnia.
Wczoraj pierwszy dzień wiosny a tu dzisiaj śnieg sypie :eek:
Ja oczywiście dalej się męcze z zgagą, ale sposób znalazłam dobry, dzień zaczynam od herbatki miętowej i później mam spokój.

Madziara, Janbor trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

Do góry