reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

hej dziewczynki ja dopiero teraz znalazłam czas na jakiekolwiek pisanie
Gosiaczek27 witam nową mamusie z Anglii hehe:):) Fajniusie sliniaczki
Naur masz fajniusi brzuszek ja chyba jutro cos wkleje:)
Ale mam dziś straszny dzień czuje sie fatalnie to chyba przez to wczorajsze sprzątanie mały się wypina a ja już nie mam siły na to wszystko . Ja sterylizator i podgrzewacz mam była promocja więc kupliśmy a zawsze może się przydać.

reklama
napisalam Ci na priva wiadomosc a rodzic jak najbardziej bede tutaj. Jesli wszystko sie ułoży to bedzie porod w wodzie jesli nie to cc. Jednak położna ostatnio kazała mi sie przygotowywać na cc tak w 60% przez łożysko ale mamy jeszcze 2 tygodnie ponad żeby się to zmieniło.Zobaczymy. A mieszkamy w Dudley jest to 10 kilometrów od Birmingham

My mieszkamy w Londynie a dokladnie w Croydon.Rodzic tez bede tutaj i tez mam zamiar w wodzie ale zobaczymy.Duzo moge chciec:baffled: Zastanawiam sie dlaczego masz 2 tyg na to aby ci sie lozysko zmienilo.Jestes dopiero w 25 tyg

Witam rusały!!!!!!!!!!!!! :-)Coś ze mną nie tak, bo od wczoraj wieczorem martwię się o to, żeby mi dzidzi nie zamienili w szpitalu. Wiem , że zakłada sie takie coś na rączkę, ale to przecież można zdjąć i założyć nowe:-(

Witajcie mamusie ja dzis od rana tu zagladam !
Sylwia prosze niemartw sie niezrobią tego, ja miałam dziwny sen ale to jakiś czas temu ze sobie śpie a tu mi z dołu wychodzi mała nóżka także niemartw sie prosze dzis bedzie piekna pogoda.
Mój mały w końcu zaczyna sie wyginać bo w nocy mnie obudził i o 4tej rano i teraz też troszeczke.
Jeśli chodzi o zakupy juz wcześniej pisałm ze mam juz pare rzeczy ale tak na serio zacznę kupować w połowie maja a 9 czerwca ide do szkoły rodzenia pierwszy raz bo tylko na taki termin sie załapałam i dowiem sie co do szpitala u Nas jest potrzebne to napewno wkleje żebyście mniej wiecej wiedział co do szpitala, mamy doświadczone to pewnie juz wiedzą:-D
Zaraz wychodzę miłego dnia dla Was wszystkich!!!

Okazuje się że więcej mamusiek sierpniowych mieszka za granica.:-D
Sylwia - co do pokarmu, to są takie herbatki , nawet chyba któraś dziewczyna o nich pisała. Dobrze działają na produkcję, wiec jeśli się martwisz o to, to ja zakup ;-)
Ja też kiedyś chciałam w wodzie rodzic, ale u mnie jest tylko jeden szpital z taką możliwością. Poza tym wszystkie wyniki muszą być super żeby ci na to pozwolili i nie mogą ci odejść wody płodowe wcześniej, także z tym to chyba do ostatniej chwili nie wiadomo czy się uda - tak jest bynajmniej u mnie w szpitalu.
Gosiaczek - zapas śliniaczków super :tak:- chyba na trojaczki ci starczy ;-). A wiesz kuzynka mojego męża też mieszka w Londynie - od ponad roku. Jej się tam bardzo podoba i widzę że tobie też :-)

Dziewczynki wiecie, że nasze skarbki otwierają już oczka w stanie czuwania (23/24 tydz). Ja za dwa tygodnie mam 3d...............oooooooo to będzie przeżycie, jeszcze jak oczka otwarte:-Dzobaczę..

Co z Karolą??????????Pisała chociaz jednego posta

Dzień dobry wszystkim mamusią i ich skarbusią
kurcze a ja nie mam jak się zdecydować na 3D bo tutaj jest strasznie drogo. Ponad 250 funta najtaniej:dry: A my jednak wybieramy opcję zeby cos dokupić za tą kasę. A no i do Polski też się nie wybieram w najbliższym czasie bo bym musiała sama jechać a w Katowicach robią za 250złotych.No cóż może następnym razem jak będę w ciąży to zobacze maleństwo w 3D:-p
Sylwia napewno nikt Ci dzieciątka nie podmieni to się zdarza tylko w filmach:rofl::rofl::rofl:
Ale mnie już dzis z rańca Willy skopał że szok teraz to ruszać się nie mogę tak mi skóre ponaciągał:-D

reklama
[FONT=Times New Roman,Times,serif]- pokrowiec materaca jest na zamek ( umożliwia to łatwe
czyszczenie zabrudzonych powierzchni) ,
- antyalergiczny,
- antypodowy,
- przeciwodleżynowy,
- wspomaga leczenie wad kręgosłupa,
- wspomaga leczenie wad płaskostopia.
-
100% naturalna mata kokosowa łączona naturalnym lateksem,
- 100% naturalnej łuski gryczanej,
- pianka poliuretanowa,
- 100% tkanina bawełniana,
- Uzyskał pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka
- OP-3280/1161/99, Państwowych Zakładów Higieny
-HZ/11159/99, Centralny Ośrodek Techniki Medycznej.

[FONT='Times New Roman',Times,serif]
[/FONT][FONT='Times New Roman',Times,serif]
[/FONT]
[/FONT]

cena70 zł

Do góry