reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kasiu nie denerwuj sie bo w naszym stanie to nie jest wskazane :-( ja też czasami mam problem, bo mój mąż robi rzeczy o które prosi go moja teściowa a mi sie to nie do końca podoba :-( ale trudno takie jest życie i czasami musimy isć na kompromis lub przemilczeć pewne sprawy dla własnego psychicznego spokoju :eek:

reklama
wiem Raabit,ale dlaczego to ja zawsze mam milczec i sie poswięcac,ja chce zyc tak jak ja chce a nie jak ktos mi kaze,nikt mi potem tego nie zwroci,ehhh ide chyba spac bo za bardzo smęce:zawstydzona/y::-(

Kasia rozumiem Cię, bo ja nie mogę zdzierżyć jak ktoś mi próbuje ustawiać życie i podważa moje wybory albo decyduje za mnie. Ja się dzisiaj dowiedziałam, że za 2-3 lata będziemy się wyprowadzać do innego mieszkania, które już jest w zasadzie kupione. Nie wiem fajnie czy nie, ale grunt że nie mam absolutnie nic do powiedzenia w tej sprawie a jeszcze muszę być wdzięczna. Ech..chyba rzeczywiście trzeba lepiej iść spać, bo smęcimy tu wszystkie a nic z tego nie wynika..

Elis nie przesadzaj z kąpielami bo wygonisz bobasa! Ale relaks każdej jest potrzebny.

Ja nadal czuję się podle i apetytu nie mam. W zasadzie odżywiam sie tylko owocami, wodą i herbatami, bo ledwie cokolwiek innego skubnelam. Coś ten mój organizm kombinuje, ale nie wiem czy to dobrze czy źle.
A dzisiaj jak spałam w dzień obydziłam sie zlana potem, potwornie od stóp do głów i miałam zawroty głowy. Poleżałam, potem poszłam zjeść coś i wróciło do normy, ale czuję że ledwie przędę.

No to dobrej nocki wszystkim!!

Kasiu ja też nie lubie jak ktoś mi narzuca swoje zdanie i to ja zawsze muszę ustępować :wściekła/y: daltego doskonale cie rozumiem :-(

Naur faktycznie nie wiem czy zmiana mieszkania to dobra wiadomość skoro nie masz w tej kwestii nic do powiedzenia :szok::no::baffled:

A ja jestem tak spuchnięta że mój mąż po powrocie z pracy chciał mnie do lekarza zawieść :szok: za pomocą mydła i oliwki chciałam zdjąć pierścionek i obrączke ale nie moge i strasznie mnie palce bolą :-( jeśli w ciągu 2 tygodni nie urodze to chyba oszaleje :angry:
Koleżanka mnie dzisiaj nastraszyła ze przy takiej opuchliźnie może dojść do zatrucia ciążowego :szok: jakie są tego objawy? i czy na tym etapie ciąży faktycznie moze cos takiego wystąpic? :szok::baffled::sick:

hej, tu Goska. szkoda ze tak pozno odkrylam to forum, zostalo mi 13 dni do terminu:) na razie niesmialo...

Witam. Ja znowu dzisiaj z samego rana.
peplina - fajnie, że jesteś, pewnie, ze szkoda, że tak póżno ,ale dobrze ,że w ogóle. Napisz cos więcej o sobie .

Odnośnie narzucania swojej woli przez osoby trzecie to chyba raczej nikt tego nie lubi. Mnie osobiście tez strasznie to wkurza, szczególnie bardzo wtracanie się i kontrolowanie naszego życia. Czasami jednak na zdrowie wychodzi przemilczanie takich toksycznych sytuacji, bo stawianie sie i tak nic nie pomoże , może wywołac skutek odwrotny.

Witajcie !!!

peplina fajnie że do nas dołączyłaś :tak:napisz koniecznie coś o sobie:-)

Magda dobre :-D:-D:-D"rodzicie czy śpicie"pewnie większość z nas chciałaby jkuż robić to pierwsze hihihihi

Kasia no rzeczywiście trudna sytuacja:no: chyba musisz spróbować dotrzeć do męża tak nie może być!!! Jak rodzina to rodzina Twoje zdanie powinno być najważniejsze dla niego:tak:trzymaj się dzielnie

A ja miałam dziś noc ciężką i pełną stresu:szok:dlatego mam do Was pytanie...:rofl2:W nocy wstałam do toalety (zresztą dziś biegałam tam bez końca:wściekła/y:) i zauważyłam na wkładce śluz z krwią(z takimi niteczkami) ale śluz nie był zbity:no:raczej taki... jak białko jajka (jajka które nie jest ugotowane oczywiście hihihi) przestraszyłam się bo jeśli to czop to powinien chyba być zbity:szok::eek:dziś rano mialam tego więcej i było takie brunatne:baffled::eek::zawstydzona/y:co Wy o tym myślicie?????????????? Acha i czy jak odejdzie czop to trzeba do szpitala???:szok:bo w poradnikach różnie piszą:baffled:i już sama niewiem:no: Zadzwoniłabym do gin. ale jest na urlopie:szok::szok: teraz sama niewiem co robić:-(dodam tylko że skurczy nie mam tylko trochę boli podbrzusze:nerd:

Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Gosia wstrzymaj się z tym szpitalem, może po prostu szyjka ci się rozwiera, bo to co opisujesz to raczej na czop nie wskazuje. Chociaż dobrze by było , żeby Cię jakiś lekarz obejrzał.

Do góry