reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

mieszkam na Grunwaldzie, przy Palmiarni, a do końca podstawówki mieszkałam na Ratajach. I mam nadzieję, że już za około rok przeprowadzimy się na Starołękę, do naszego wyczekiwanego domku:)
A Ty w Szwecji jesteś?

reklama
Janborku nasza mała bedzie miala gdzie spac,bo mamy łózeczko,ale ja wiem jak na początku jest i ze wygodniej jest jak sie ma dzidziusia pprzy sobie w łóżku,tak jes poprostu łatwiej i ja tak chcialam robic:sorry2:

Ola super ze do nas zajrzalas,opisuj wszystko co sie da no i zdjęcia,zdjecia i jesczze raz zdjecia;-)

antylopka- ja tez mieszkałam na grunwaldzie dokładnie na Włodkowica niedaleko marcelinskiej i grochowskiej:-) obecnie jestem w wielkiej brytanii
a na starołece mam kolezankem to znaczy miałam bo jak sie dowiedziała ze wyjeżdzam za granice to przestała ze mna gadac:tak:

Ola super że do nas zajrzałaś,jak najszybciej wklejaj zdjęcia synka:tak:
Szkoda że znowu nie tak z Tymi porodami,ale najważniejsze że nic Wam nie jest:-)
No ja nadal sie trzymam,obiadek zrobiony,w domku posprzątane:tak:jutro mama przychodzi i bedziemy myć okna:-)
Antylopka-pewnie ze zapomne,wszystkie zapomnimy,jak będziemy miały swoje bąbelki w ramionach:tak:a że Adas taki uparty:sorry2:coż,pozostaje uzbroić się w dodatkową cierpliwość:-D

hej musiałam nadrobic nieprzespana nocke i juz jestem:-) nadal 2w1 ale skurcze sie znowu pojawiły i są troszke upierdliwe;-) na razie das sie zniesc sa co 10 minut a teraz od jakichs 30 spokoj.Brzuch boli na dole i w czasie skurczu tez raczej podbrzusze (wczensije odczuwałam skurcze bardziej od góry), wydzielina nadal ta sama brunatno-przezroczysta o konsystencji płodnego sluzu z nitkami krwi (sorki za moze bzyt dokladny opis:baffled:)Sama nie wiem czy to cos zwiastuje:eek::eek: pozostaje czekac co przyniesie nocka;-)

Pinka słyszałam o tej zimnej kapieli:-):tak: ale sie jeszcze zastanowie czy skorzystac:-)

Ola dzieki za odwiedziny i oczywiscie czekamy na relacje i zdjęcia dzidziolka:-)

Kira Twój domeczek to juz chyba błyszczy od tego iagłego sprzątania;-):-) no ale to dobrze, że masz energie do pracy...Dzielna babeczka z Ciebie:-D:happy2:

Mam pytanko do was bo cos dziwnego zauważyłam:sick:
Chyba wypadł mi czop ale jest bez krwi-a nie jest to zwykły śluz bo był zbity w jednym kawałku i było go dużo,nie musiał mieć krwi,taki zwykły jest ok?:confused:
Bo już głupieje,:baffled:Czyżby coś ruszyło:confused:
Pinka do zimnej kąpieli mnie nikt nie namówi:-Dale chłodny prysznic to ok:tak:
Janbor no to może olej Ci pomógł i wreszcie coś ruszy:tak:A domek niestety strasznie sie kurzy jak jest okno otwarte,wiec i codzinne sprzatanie by sie przydalo:-D

Kira czop nie musi byc z krwią :-) jak jest zbity i wyglada jak glut to pewnie to jest to:-) ale sie ciesze:-):-) mam nadzieje, że to zapowiedź nieprzespanej i efektywnej nocki zakonczonej pojawieniem sie Adasia na swiecie:-)

Kiruś najwazniejsze, że sie cos wreszcie ruszyło:-):-) ja mam tylko cały czas te wydzieline a czop to mi w ogole nie odszedł...ciekawe co noc przyniesie:-)

reklama
Do góry