• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
fajnie musiałaś wyglądać z ta podkładką..:-D ja spie teraz średnio 12 godzin a i tak chodze senna w dzień...a co gorsza nic mi sie nie chce robić. lenia mam w tylku ale mam nadzieje ze mi to przejdzie bo już nie mogę siebie znieść:baffled:

reklama
he dziewczyny ja tez pochodze z Gdanska...

a u mnie mdlosci na calego.....masakra.....bylam dzis w centrum chcialam polazic po sklepach i skonczylo sie na tym ze wrocilam do domu...tak zle sie czulam.....i po powrocie rozmowa z kibelkiem...wrrrr.....

to widać, że większość z nas jest z północnej części kraju
no a Gdańsk to się chyba nie wypłaci z becikowym w sierpniu :)
aga współczuję, może to centrum tak na ciebie zadziałało. Ja się bardzo źle czuję w centrach handlowych, zwłaszcza teraz
dziwne zapachy, zero powietrza, hałas

witam Was, ja tu zaglądam i wiele się od Was uczę choć mało piszę :-)
u mnie mdłości raz są a raz nie, apetyt tak samo, zachcianki też są ale nie chce mi się ich jeść :-p
a najgorsze co się stało wczoraj i nie wiem co mam o tym myśleć
tak więc chciałam zapalić lampkę nocną no i "popieścił" mnie prąd, okazało się że kochany króliczek rodziców dobrał się do kabla. teraz nie wiem czy mojej fasolce nic się nie stało a nie mam żadnych złych objawów tzn plamień bólów głowy itp.
miała może któraś z Was taką sytuację? być może za bardzo się przez to stresuję, nie wiem
pozdrawiam Was wszystkie

rasqo ja na święta miałam przygodę ze światełkami choinkowymi, też mnie prąd lekko "popieścił" :tak: mowiłam o tym ginekologowi i stwierdził że to za lekko żeby miało jakiś wpływ, z fasolką wszystko dobrze. Co innego jakby to był jakiś silny wstrząs i naprawdę mocne kopnięcie ;-)
pozdrawiam idę jeść obiad bo umieram z głodu :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry