• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej, chyba już rzadziej kłuje. Ale się strachu najadłam. Teraz czasami jak zaboli to tak bardziej z lewej. Boshe, dziewczyny, nerwowo sie wykonczę. Już sobie wyobrażałam najgorsze... Musze sie wyluzować trochę. Szkoda że piwka sie nie można napić ;-) Ale w sumie nadal pobolewa :-(

Aga - a może Ty mi powiesz, czy kłucie w podbrzuszu tak raz na kilka minut to coś strasznego? Bo Ty doświadczona mamusia jesteś :-)

Dziewczyny, muszę sie Wam przyznać, ze na początku tak jakoś niewiele czulam do mojej fasolinki, ale teraz z dnia na dzien coraz bardziej sie do niej przywiazuje. Juz zresztą nie wyobrazam sobie bez niej życia. To chyba miłość :-)

buziaki

Co do witamin, to biorę Elevit i dodatkowo jeszcze żelazo. U mnie chyba uzasadnione, bo wszystkie te hemoglobiny, hematokryty poleciały w dół na łeb na szyję ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
leila...ja tez takie klucia mialalm wlasnie po prawej stronie....ale teraz jest lepiej.....to napewno wynik powiekszania sie macicy ....ja zauwazylam ze jak dlugo siedze to mnie czesciej boli....no i zwroc uwage czy nie cisna cie spodnie.....niby jeszcze wczesnie ale ja pilnuje tego bo to tez wplywa na to....jesli pracujesz siedzac staraj sie jak najczesciej i najwecej w domu lezec....

Ja miałam brać ten Prenatal ale zobaczylam na ceny i skład i wybrałam feminatal N jest tanszy i ma mniejsze tabletki do łykania niż inne witaminy ::-) Gin mi powiedział różne nazwy m,.in prenatal dlatego chciałam go zakupić, albo centrum materna - cenowo uhhh... nie dlA mnie i mojej kieszeni... narazie mam feminatal N i nie narzekam, kupiłam 30 tabletek za 15 zł :tak:

a i jeszcze jedno....
jesli uwazacie ze cos jest nie tak,cos was boli a nie wiecie czy to normalne oczywiscie mozecie zapytac kogos bardziej doswiadczonego ale zawsze jest lepiej skonsultowac sie z lekarzem....my mozemy tylko sugerowac a nie wiedziec na sto procent.....

Dzieki Aga za szybką odpowiedz. Mnie by te klucia nie denerwowaly gdyby nie to, ze trwają od wczoraj wieczór. Dzisiaj rano dawaly mi w kość tak co minutę. To jest tak, ze zakluje i za chwile przechodzi, po czym bol sie powtarza za minute lub kilka minut. Odpukać na razie chyba pobolewa już rzadziej...

Pozdrawiam.

reklama
Ja miałam brać ten Prenatal ale zobaczylam na ceny i skład i wybrałam feminatal N jest tanszy i ma mniejsze tabletki do łykania niż inne witaminy ::-) Gin mi powiedział różne nazwy m,.in prenatal dlatego chciałam go zakupić, albo centrum materna - cenowo uhhh... nie dlA mnie i mojej kieszeni... narazie mam feminatal N i nie narzekam, kupiłam 30 tabletek za 15 zł :tak:
Ten prenatal complex to faktycznie ma wypasiony skład ;) brałam go w 1 ciąży (znaczy sie kupiłam jedno opakowanie), ale odbijało mi się później imbirem :zawstydzona/y:. Z tego co widzę w jakiejś aptece internetowej nie jest on wcale droższy od feminitalu N (prenatal complex - 25zł, a feminital N -28zł obydwa za opakowanie 60tabletek). Teraz biorę prenatal classic, bo ma stosunkowo wysoką zawartość żelaza, a ja zwykle anemik jestem :-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry