• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aha, jeszcze jedno dodam, dla tych, które kupować będo wózek pierwszy raz:
Waga sanego wózka to nie wszystko! Do środka należy doliczyć dziecko (3-5 kg na początek), zakupy (3-5 kg w zależności od koszyka na dole wózka), torbę z akcesoriami (smoczki, pieluch, chusteczki, picie itp itd). Zakładam się o każde pieniądze, że na pierwszym spacerze każdy wózek, nawet najlepszy przekroczy wagę 20 kg!
Jak mieszkałam w bloku to wpychałam go po podjezdzie dla wózków. Jak było mokro, to żałowałam, że nie mam butów z abs-em i asp, kontrolą trakcji itp.
Aha. I jak ciężko się skręca i manewruje takim ciężarem bez skrętnych kółek....

poza tym jak sie urodzi to bedzie podrozowac autem bo ja rano musze zawiesc dzieciaki di 2 roznych szkol i je pozniej odebrac...w miedzyczasie posprzatac i zrobic obiad....a jak i trzeba bedzie to zabrac ze soba do pracy:)

ech za moich czasow jak corki mialam to byly zwykle wozki na 4 kolkach z gondola.....zadych innych do wyboru...zreszta jak byly to nikogo nie bylo na nie stac:) ale to bylo daaaawno temu:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
co do boli brzucha to mnie teraz bolal tak tydzien temu jakby prawy jajnik i wogole jakos tak dziwnie bylo i lekarz powiedzial ze to normalne bo macica rosnie. teraz juz nie boli ale ogolnie ten brzuch jest taki dziwny i to chyba oznaki tego ze rosnie
ja jutro musze wstac o 6.30 wypindrzyc sie ladnie ubrac - pytanie w co tym razem i z usmiechem na twarzy maszerowac do pracy....:-(
tak naprawde to lubie chodzic do pracy ale jakos od wczoraj nic mi sie nie chce tylko lezec i spac a w nocy jak sie obudze ok 3 to nie moge zasnac.
moze jak pojde w poniedzialek do pani doktor to poprosze o pare dni wolnego a moze za tydzien bedzie lepiej tej mysli sie bede trzymac.

slodkich snow
Monika

reklama
Ja mieszkam na II piętrze i chciałabym wózek na dole zostawiać. Tylko, że w klatce jest juz parę maluchów i 3 wózki cały czas stoją na dole na klatce :-( i nie jestem pewna czy się zwolni jakieś miejsce dla mojej dzidzi ;-). Do sierpnia jeszcze trochę czasu także zobaczymy ;-), może akurat któryś maluch wyrośnie już z wózka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry